Повезане вести
Додик: Нећу да будем глинени голуб
Мондо 27.11.2018
Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, и чланови његовог кабинета добили су претње смрћу због постављања заставе Српске у кабинету председавајућег члана Председништва БиХ. "Нећу да будем глинени голуб", каже Додик… »
Додик: Чуваће ме полиција РС, нећу да будем глинени голуб
РТВ 27.11.2018
БАЊАЛУКА/САРАЈЕВО - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да неће одустати од тога да га чува полиција Републике Српске, јер "неће да буде глинени голуб", преносе бањалучки медији. Додик је за Алтернативну… »
Галијашевић упозорава: Додик није безбедан у згради Председништва у Сарајеву!
Курир 27.11.2018
"Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик сваким уласком у зграду Председништва у Сарајеву, у постојећој безбедносној констелацији и политичкој инфраструктури, ризикује личну безбедност", упозорио је стручњак Џевад… »
Додик: Чуваће ме полиција РС, нећу да будем глинени голуб
Спутник 27.11.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да неће одустати од тога да га чува полиција Републике Српске, јер „неће да буде глинени голуб“, преносе бањалучки медији. Додик је за Алтернативну телевизију потврдио да… »
Додик: Чуваће ме полиција, нећу да будем глинени голуб
Вести онлине 27.11.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да неће одустати од тога да га чува полиција Републике Српске, јер "неће да буде глинени голуб", преносе бањалучки медији. Додик је за Алтернативну телевизију потврдио да… »
Пена: Полиција Српске може да чува Додика, нема никаквих препрека!
Курир 27.11.2018
Сарадња свих безбедносних агенција у БиХ мора да постоји да би био чуван председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, али што се тиче физичког обезбеђења, нема никаквих проблема да га чува Министарство унутрашњих послова… »
Додиково обезбеђење без оружја
Вечерње новости 26.11.2018
Нове невоље председавајућег председништва БиХ. Припадници МУП РС који обезбеђују Милорада Додика, председавајућег Председништва БиХ, неће моћи да носе оружје у згради Председништва БиХ у Сарајеву, сазнају "Новости". Милорад… »
Додик: Нећу одустати од тога да ме чува полиција Републике Српске
Блиц 26.11.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да неће одустати од тога да га чува полиција Републике Српске, јер, како је рекао, неће да буде глинени голуб. Додик је за Алтернативну телевизију потврдио да је на… »
Вести дана »
Гламочић са представницима ЕК: Очекујем позитиван одговор за увођење прелевмана за млеко у праху
Форбес пре 1 сатјош 34 повезане
Стефановићеви кандидати победили, у нови сазив ВСТ улази тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду
Данас пре 1 сатјош 20 повезаних
Бивша директорка Пете београдске гимназије Данка Нешовић постављена за помоћницу министра просвете
Невсмакс Балканс пре 4 сатијош 10 повезаних
Трампово обраћање Конгресу: Вика, избацивања, хокејаши и најдужи говор у историји
BBC News пре 3 сатајош 31 повезана