Povezane vesti
Dodik: Neću da budem glineni golub
Mondo 27.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, i članovi njegovog kabineta dobili su pretnje smrću zbog postavljanja zastave Srpske u kabinetu predsedavajućeg člana Predsedništva BiH. "Neću da budem glineni golub", kaže Dodik. Foto: MONDO/… »
Dodik: Čuvaće me policija RS, neću da budem glineni golub
RTV 27.11.2018
BANJALUKA/SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer "neće da bude glineni golub", prenose banjalučki mediji. Dodik je za Alternativnu televiziju potvrdio… »
Galijašević upozorava: Dodik nije bezbedan u zgradi Predsedništva u Sarajevu!
Kurir 27.11.2018
"Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik svakim ulaskom u zgradu Predsedništva u Sarajevu, u postojećoj bezbednosnoj konstelaciji i političkoj infrastrukturi, rizikuje ličnu bezbednost", upozorio je stručnjak Dževad Galijašević… »
Dodik: Čuvaće me policija RS, neću da budem glineni golub
Sputnik 27.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer „neće da bude glineni golub“, prenose banjalučki mediji. Dodik je za Alternativnu televiziju potvrdio da je na službeni… »
Dodik: Čuvaće me policija, neću da budem glineni golub
Vesti online 27.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer "neće da bude glineni golub", prenose banjalučki mediji. Dodik je za Alternativnu televiziju potvrdio da je na službeni… »
Pena: Policija Srpske može da čuva Dodika, nema nikakvih prepreka!
Kurir 27.11.2018
Saradnja svih bezbednosnih agencija u BiH mora da postoji da bi bio čuvan predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ali što se tiče fizičkog obezbeđenja, nema nikakvih problema da ga čuva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske… »
Dodikovo obezbeđenje bez oružja
Večernje novosti 26.11.2018
Nove nevolje predsedavajućeg predsedništva BiH. Pripadnici MUP RS koji obezbeđuju Milorada Dodika, predsedavajućeg Predsedništva BiH, neće moći da nose oružje u zgradi Predsedništva BiH u Sarajevu, saznaju "Novosti". Milorad Dodik potvrdio je da… »
Dodik: Neću odustati od toga da me čuva policija Republike Srpske
Blic 26.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer, kako je rekao, neće da bude glineni golub. Dodik je za Alternativnu televiziju potvrdio da je na službeni mejl njegovog… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana