Повезане вести

Туга у Криваји: Сахрањен сват који је страдао док је младожењи куповао цигарете

Туга у Криваји: Сахрањен сват који је страдао док је младожењи куповао цигарете

Блиц 27.11.2018
Жељко Јевтић (41) који је настрадао у недељу увече у Поцерском Причиновићу код Шапца када је са свадбе рођака изашао да купи цигарете, сахрањен је данас на гробљу у Криваји. Не памте мештани овог поцерског села такву… »
Детаљи несреће на свадби младожења о погибији рођака: Отишао је да ми купи цигарете и није се вратио

Детаљи несреће на свадби младожења о погибији рођака: Отишао је да ми купи цигарете и није се вратио

Вечерње новости 27.11.2018
Милан Станић о смрти Жељка Јевтића (41), кога је, на његовом свадбеном весељу прегазио ауто. Пијан сигурно није био, каже продавачица Раденка, која је Жељка последња видела живог. БИО ми је као десна рука, и најмање ме је… »
"Дошли смо до ресторана и видели да људи купе новац с улице": Рођаци погинулог свата очајни: Понео је плату да је потроши на…

"Дошли смо до ресторана и видели да људи купе новац с улице": Рођаци погинулог свата очајни: Понео је плату да је потроши на…

Блиц 26.11.2018
Основно јавно тужилаштво у Шапцу наложило је обдукцију тела Жељка Ј. (41) који је синоћ настрадао на путу Шабац-Доње Црниљево, у Поцерском Причиновићу, како би се утврдили узроци ове стравичне несреће. Насрећни мушкарац био је… »

Вести дана »