Povezane vesti

Tuga u Krivaji: Sahranjen svat koji je stradao dok je mladoženji kupovao cigarete

Tuga u Krivaji: Sahranjen svat koji je stradao dok je mladoženji kupovao cigarete

Blic 27.11.2018
Željko Jevtić (41) koji je nastradao u nedelju uveče u Pocerskom Pričinoviću kod Šapca kada je sa svadbe rođaka izašao da kupi cigarete, sahranjen je danas na groblju u Krivaji. Ne pamte meštani ovog pocerskog sela takvu tragediju. Umesto da se… »
Detalji nesreće na svadbi mladoženja o pogibiji rođaka: Otišao je da mi kupi cigarete i nije se vratio

Detalji nesreće na svadbi mladoženja o pogibiji rođaka: Otišao je da mi kupi cigarete i nije se vratio

Večernje novosti 27.11.2018
Milan Stanić o smrti Željka Jevtića (41), koga je, na njegovom svadbenom veselju pregazio auto. Pijan sigurno nije bio, kaže prodavačica Radenka, koja je Željka poslednja videla živog. BIO mi je kao desna ruka, i najmanje me je sada briga za… »
"Došli smo do restorana i videli da ljudi kupe novac s ulice": Rođaci poginulog svata očajni: Poneo je platu da je potroši…

"Došli smo do restorana i videli da ljudi kupe novac s ulice": Rođaci poginulog svata očajni: Poneo je platu da je potroši…

Blic 26.11.2018
Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu naložilo je obdukciju tela Željka J. (41) koji je sinoć nastradao na putu Šabac-Donje Crniljevo, u Pocerskom Pričinoviću, kako bi se utvrdili uzroci ove stravične nesreće. Nasrećni muškarac bio je na svadbi… »

Vesti dana »