Povezane vesti

Naselje Šangaj bez vode zbog havarije

Naselje Šangaj bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 27.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 27. novembra, do 18 sati biti naselje Šangaj. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode zbog havarija

Deo Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode zbog havarija

Radio 021 27.11.2018
Deo Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Nemanovci i Pejićevi salaši nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Bez vode će do 13 časova biti Ulica Dušana Vasiljeva. SREMSKI KARLOVCI Bez vode će do 14 časova biti Petrovaradisnka ulica od broja 20. NEMANOVCI I… »
Deo Karlovaca, Novog Sada, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode

Deo Karlovaca, Novog Sada, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode

Dnevnik 27.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Petrovaradinska ulica od broja 20 u Sremskim Karlovcima. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Dušana Vasiljeva u Novom Sadu. Zbog radova na sanaciji havarije bez… »
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije

Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 27.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 27. novembra, do 14 sati biti Petrovaradinska ulica, od broja 20, u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Podbare, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode zbog havarije

Deo Podbare, Nemanovci i Pejićevi salaši bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 27.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 27. novembra, do 13 sati biti ulica Dušana Vasiljeva u Novom Sadu. Do havarije je jutros došlo i u naseljima Nemanovci i Pejićevi salaši, a završetak radova na sanaciji očekuje se oko 14 časova… »

Vesti dana »