Povezane vesti

Novi skandal, oglasio se tragičar iz Humske, znate li šta mu se dešava posle meča?

Novi skandal, oglasio se tragičar iz Humske, znate li šta mu se dešava posle meča?

Sportske.net 27.11.2018
Čega se sve nećemo nagledati u srpskom klupskom fudbalu... Partizan je proteklog vikenda ostvario najubedljiviju pobedu u sezoni, 6:0 protiv Dinama iz Vranja, a goleada crno-belih počela je početničkom greškom golmana gostiju Uroša Đurića. Ali… »
Golman Dinama posle meča sa partizanom: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me za nameštanje

Golman Dinama posle meča sa partizanom: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me za nameštanje

Večernje novosti 27.11.2018
Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se u životu ne bih bavio – istakao je mladi čuvar mreže. Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić, posle primljenog gola protiv Partizana kroz ruke i noge, izjavio je da se nakon gostovanja, zbog… »
Golman nepoželjan u Vranju

Golman nepoželjan u Vranju

Vesti online 27.11.2018
Mnogo bure podigla je pobeda Partizana nad Dinamom iz Vranja od 6:0, a na udaru se našao golman gostiju Uroš Đurić zbog sramotne izjave trenera. Mladi golman Dinama iz Vranja, Uroš Đurić (24) bio je tragičar gostovanja u Beogradu, gde je… »
Golman dinama o meču u Humskoj: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me da sam namestio utakmicu!

Golman dinama o meču u Humskoj: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me da sam namestio utakmicu!

Hot sport 27.11.2018
Dva gola primljena na ‘nesvakidašnji’ način u nedelju protiv Partizana u Humskoj dosta glavobolje zadala su mladom golmanu. Čuvar mreže ekipe iz Vranja, Uroš Đurić, nakon meča odigranog u prestonici kazao je da su ga ljudi iz kluba optužili… »
Golman Dinama nije smeo da se vrati u Vranje: Optužili su me da sam namestio utakmicu (video)

Golman Dinama nije smeo da se vrati u Vranje: Optužili su me da sam namestio utakmicu (video)

Mozzart sport 27.11.2018
Nakon dva komična gola primljena u nedelju u Humskoj mladi čuvar mreže proživljava najteže trenutke u karijeri... Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić proživljava verovatno najteže trenutke u karijeri. Momak čije su intervencije na nedeljnom… »

Vesti dana »