Povezane vesti
Novi skandal, oglasio se tragičar iz Humske, znate li šta mu se dešava posle meča?
Sportske.net 27.11.2018
Čega se sve nećemo nagledati u srpskom klupskom fudbalu... Partizan je proteklog vikenda ostvario najubedljiviju pobedu u sezoni, 6:0 protiv Dinama iz Vranja, a goleada crno-belih počela je početničkom greškom golmana gostiju Uroša Đurića. Ali… »
Golman Dinama posle meča sa partizanom: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me za nameštanje
Večernje novosti 27.11.2018
Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se u životu ne bih bavio – istakao je mladi čuvar mreže. Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić, posle primljenog gola protiv Partizana kroz ruke i noge, izjavio je da se nakon gostovanja, zbog… »
Golman nepoželjan u Vranju
Vesti online 27.11.2018
Mnogo bure podigla je pobeda Partizana nad Dinamom iz Vranja od 6:0, a na udaru se našao golman gostiju Uroš Đurić zbog sramotne izjave trenera. Mladi golman Dinama iz Vranja, Uroš Đurić (24) bio je tragičar gostovanja u Beogradu, gde je… »
Golman dinama o meču u Humskoj: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me da sam namestio utakmicu!
Hot sport 27.11.2018
Dva gola primljena na ‘nesvakidašnji’ način u nedelju protiv Partizana u Humskoj dosta glavobolje zadala su mladom golmanu. Čuvar mreže ekipe iz Vranja, Uroš Đurić, nakon meča odigranog u prestonici kazao je da su ga ljudi iz kluba optužili… »
Golman Dinama nije smeo da se vrati u Vranje: Optužili su me da sam namestio utakmicu (video)
Mozzart sport 27.11.2018
Nakon dva komična gola primljena u nedelju u Humskoj mladi čuvar mreže proživljava najteže trenutke u karijeri... Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić proživljava verovatno najteže trenutke u karijeri. Momak čije su intervencije na nedeljnom… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad - dočekali ih građani sa obe strane mosta
RTV pre 11 minutajoš 18 povezanih
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 10 satijoš 7 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
Kamatica pre 6 satijoš 23 povezane
FOTO Na Banstolu spreman doček za studente: "Dobro nam došli, ne morate se izuvati"
Radio 021 pre 9 satijoš 37 povezanih