Повезане вести
Најубедљивија победа фудбалера Радничког
РТК 27.11.2018
Фудбалери Радничког остварили су најубедљивију победу у сезони. У мечу 19. кола Прве лиге Србије, крагујевачки тим је као гост савладао последњепласирану екипу Новог Пазара резултатом 5:0. Раднички је оправдао улогу фаворита и… »
Дебакл фудбалера Новог Пазара на градском стадиону
Санџак пресс 27.11.2018
Фудбалски клуб Нови Пазар, који се налази на последњој позицији Прве лиге Србије, поражен је на свом терену са 5:0 (1:0), што му је најтежи пораз ове сезоне. Стрелци за госте били су Лазар Петровић у 36, Милан Илић у 59, Немања… »
„Петарда“ Радничког у Новом Пазару (ВИДЕО)
Ритам града Кг 27.11.2018
У 19. колу Прве лиге Србије, фудбалери Радничког 1923 остварили су најубедљивији тријумф у досадашњем току сезоне, на гостовању Новом Пазару, резултатом 5:0. После две добре прилике на обе стране, Крагујевчани су повели у 36… »
Вести дана »

"Два највећа фолиранта победила у Елити 8" Овако је Анђела реаговала када је Гастоз однео 100.000
Ало пре 37 минутајош 36 повезаних

Ена због златиних речи зајецала на сав глас! Обратила јој се Јованова мајка, она се сломила на комаде: Ја сам жена која прашта!
Курир пре 3 сатајош 13 повезаних

Одлучен победнике Елите 8: Напето пред сам крај за награду од 100.000 евра, ево ко је издоминирао
Мондо пре 3 минутајош 8 повезаних