Povezane vesti
Otvarali su mu lobanju "od uva do uva": Tinejdžer iz Hrvatske od rođenja bio u teškim mukama, a spas je došao od lekara iz…
Blic 27.11.2018
Pakao, dug čitav život, za dečaka Alena Berića (14) iz Poreča završio se tačno 17. aprila, u Beogradu, na operacionom stolu, a ispod sklapela dr Dragana Savića, u Kliničkom centru Srbije. Alen je pre toga čitavog života kroz nos gubio moždanu tečnost ili… »
Potresni sastav dečaka iz Poreča: Srpski lekar je moj heroj, spasao mi je život!
Kurir 27.11.2018
Alenu Beriću (14) iz Poreča likvor iz mozga je curio još kao bebi, zbog čega je neprestano bio u životnoj opasnosti, a spasao ga je neurohirurg iz Srbije dr Dragan Savić. Od rođenja pa do 14. godine, dečaku Alenu Beriću iz Poreča u Hrvatskoj život je… »
Vesti dana »
U Srbiji aktivna 32 požara — prvi put se u gašenju koristi vatrogasni brod
Sputnik pre 24 minutajoš 27 povezanih
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Beta pre 24 minutajoš 56 povezanih
Dačić je rekao da se taj broj menja iz dana u dan, ali da je od jutros aktuelno 12 požara, od kojih četiri predstavljaju žarišta i to su Deliblatska peščara, Kraljevo, Bujanovac i Leskovac, pri čemu je situacija u Deliblatskoj peščari najkritičnija.
RTV Novi Pazar pre 59 minutajoš 16 povezanih
Dvospratni autobus sa putnicima iz Srbije sleteo sa puta u Bugarskoj, nema povređenih
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 15 povezanih
Dačić: Vatrogasni brod se prvi put koristi u šumskim požarima, trenutno ih aktivno 32
RTV pre 29 minutajoš 14 povezanih