Povezane vesti
Milena Pavlović o režiji teksta oca Živojina Pavlovića: Osećam da je tata sve vreme sa mnom i da razgovaramo putem njegovih…
Kurir 27.11.2018
Milena Pavlović Čučilović dramatizovala je i režirala roman svog oca, čuvenog Živojina Pavlovića "Raslo mi je badem drvo", čija će premijera biti 29. novembra u BDP. Milena za Kurir govori o tome zašto se baš odlučila za ovo delo legendarnog Žike, kao i… »
O „šarenom“ Beogradu tridesetih godina
Danas 26.11.2018
Premijera predstave "Raslo mi je badem drvo" po noveli Žike Pavlovića, u režiji Milena Pavlović, u sredu u Beogradskom dramskom pozorištu Premijera dramatizacije novele „Raslo mi je badem drvo“ jednog od najznačajnijih autora crnog talasa i književnika… »
Vesti dana »
Grupa maskiranih mladića pred Srpskim kulturnim centrom u Zagrebu, skandirali "za dom spremni"
N1 Info pre 30 minutajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO „Ovo je stvar ljudskosti. Noći su teške i hladne, ali izdržaćemo“: Niški studenti spavaju u šatoru ispred Skupštine, podršku Dijani Hrki pruža i veliki broj srednjoškolaca
Nova pre 30 minutajoš 52 povezane
Zelenski: "Orban bi da dovede Trampa u Budimpeštu kako bi se sastao sa ruskim diktatorom"
Telegraf pre 11 minutajoš 28 povezanih
Tanjga i Petrović: Imt je iza nas i ne sme da se ponovi
Sportski žurnal pre 25 minutajoš 35 povezanih