Povezane vesti
Marko Kešelj: Dešavalo mi se ma pitaju dal sam u penziji – kada god uđem na teren osetim podršku navijača
Hot sport 27.11.2018
Dugo je Marko Kešelj čekao pravu šansu da zaigra i dobio je konačno i to u ‘večitom’ derbiju. Trener Tomić verovao je u njegovo iskustvo i kvalitet, a kada se podvuče crta, nije pogrešio. Dva poena i četiri skoka on je zabeležio na pomenutoj utakmici… »
Kešelj: Dešavalo se da me ljudi na ulici pitaju da li sam u penziji, gde igram
Sportski žurnal 27.11.2018
Posle šanse koju je dobio posle devet meseci i utkao sebe u pobedu na večitom derbiju Marko Kešelj ističe: “Želeo sam makar jedan veliki meč”. Večiti derbi, tri vezana poraza u Evrokupu, grotlo od više od 6,500 Grobara... Milan Tomić je znao da mu za… »
Vesti dana »

Sad ponovo odložile primenu sankcija NIS-u! Srbija obezbeđuje stabilno snabdevanje uprkos neizvesnostima
Kurir pre 22 minutajoš 35 povezanih

Nakon prohladnog jutra, maksimalna temperatura do 33 stepena
RTV Novi Pazar pre 31 minutajoš 34 povezane

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 27 minutajoš 25 povezanih

Eurobasket, prvi dan: Vežite se, polećemo! Počinje Evropsko prvenstvo, evo šta je na programu na startu takmičenja!
Kurir pre 22 minutajoš 30 povezanih

Srbija - Japan: Mogu li naše dame bez Tijane Bošković do nove pobede na Svetskom prvenstvu?!
Kurir pre 2 minutajoš 68 povezanih