Povezane vesti
Promocija nove knjige Emira Kusturice
Ritam grada Kg 27.11.2018
Sutra od 19 časova, u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije, održaće se promocija nove knjige Emira Кusturice „Šta mi ovo treba“, u izdanju Vukotić Media, a u organizaciji Studentskog kulturnog centra Кragujevac. „Nadarenom, inteligentnom, buntovnom… »
Kusturica Kragujevčanima predstavlja knjigu „Šta mi ovo treba“: 25 godina "sklupčanih" u dnevničke zapise reditelja
InfoKG 27.11.2018
Reditelj Emir Kusturica promovisaće pred kragujevačkom publikom novu knjigu pod nazivom „Šta mi ovo treba“, sutra od 19 časova u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Izdavač knjige je „Vukotić Media“, a organizator Studentski kulturni centar… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 4 satijoš 92 povezane
Specijalna emisija Newsmax Balkans o poseti Zelenskog Srbiji: Šta donosi i zašto je ukrajinski predsednik došao baš sada
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 109 povezanih
Zemun nemoćan na "Čika Dači" - prva pobeda Radničkog u drugom mandatu Feđe Dudića
RTS pre 5 satijoš 24 povezane
Lionel Mesi je u istorijskoj partiji tokom SP plakao zbog svog tate, dva meseca kasnije on je preminuo
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane
UNS: Pronaći i kazniti odgovorne za pretnje smrću Veranu Matiću, efikasno postupanje ključno
Serbian News Media pre 9 satijoš 18 povezanih