Povezane vesti
Udovica Olivera Ivanovića: Prete mi smrću, užasne poruke mi stižu od Albanaca!
Kurir 28.11.2018
Milena Ivanović kaže da ni deset meseci posle ubistva supruga i lidera GI SDP Olivera Ivanovića ona i sin Bogdan (7) nemaju mira. Dobija preteće poruke, pune uvreda, i od Albanaca, što je prijavila nadležnim državnim organima. Istovremeno… »
Milena Ivanović: Prete mi, nisam mirna
Nedeljnik 28.11.2018
Ocenila je i da je "javašluk i bezobrazluk Prištine" to što je privedena i sekretarica njenog supruga, Silvana Arsović koja je, istakla je, bila jedan od najodanijih i najiskrenijih prijatelja Olivera Ivanovića. Udovica ubijenog lidera Građanske… »
Milena Ivanović: Prete mi, čudna akcija kosovske policije
RTV 28.11.2018
BEOGRAD - Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija preteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca. U razgovoru za "Kurir", ocenjuje da je čudno što je kosovska policija… »
Milena Ivanović: Prete mi, čudna akcija kosovske policije
Sputnik 28.11.2018
Milena Ivanović, udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kaže da dobija preteće poruke pune uvreda, između ostalog i od Albanaca. U razgovoru za „Kurir“ ocenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 2 satajoš 5 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 11 minutajoš 6 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 24. novembar: Ujutru mraz, tokom dana sunčano i toplije
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih