Povezane vesti
Da li će se Suzana Perović razvesti nakon što se ljubila se sa Mikijem, a glumila porodičnu ženu?
Press 28.11.2018
Suzana Perović i Miki Đuričić šetali su velelepnim gradom, a u jednom trenutku desilo se nešto što niko nije očekivao. Naime, oni su se više puta poljubili, a iako se tome nisu nadali, kamere se sve zabeležile. Po svoj prilici oni su želeli da sakriju… »
Zadruga 2: Suzana nakon poljubaca dobila poklone od Mikija! (VIDEO)
Svet plus 28.11.2018
Suzana Perović i Miki Đuričić su se u "tajnosti" poljubili, ali su kamere sve zabeležile. Nakon intimnosti Miki je Suzani dao poklone a ona se zbog tog gesta rasplakala. Miki je Suzani poklonio čokoladicu, novac i kafu a najveći poklon je bio zagrljaj… »
Posle poljubaca Suzana plakala: Miki joj doneo poklone, a ona mu priznala šta joj nedostaje
Blic 28.11.2018
Suzana Perović i Miki Đuričić su se poljubili, a kamere su naravno sve zabeležile. Juče su joj stigli pokloni od porodice, a tokom večeri nije mogla da izdrži sve pa se posle svega i rasplakala. - Ja jesam srećna, ali imam pravo da puknem. Ja sam se… »
Vesti dana »

Vremenski rolerkoster i novi toplotni udar Temperature u Srbiji do 40 stepeni, na osveženje ćemo sačekati
Alo pre 53 minutajoš 13 povezanih

Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog Iliju Gromovnika Sveti Ilija Gromovnik
Volim Zrenjanin pre 58 minutajoš 13 povezanih

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije nakon hapšenja u slučaju pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 7 povezanih