Повезане вести
"Ја сам пукла": Сузана Манчић дошла је на црвени тепих и на себи је имала поломљене наочаре, али то није оно најчудније…
Блиц 28.11.2018
Када смо Сузану Манчић срели на једном престоничком догађају и упитали је зашто су јој наочаре за вид сломљене, она се нашалила и објаснила да су наочаре пукле, али и да је "пукла" и она. Испоставило се да љубичасте наочаре… »
Сузана Манчић прошетала цревеним тепихом са поломљеним наочарама: Али није то оно најчудније што је урадила те вечери! Њено…
Курир 28.11.2018
Сузана Манчић на једном престоничком догађају дошла је са сломљеним наочарама за вид сломљене. Одмах се нашалила и објаснила да су наочаре пукле, али и да је "пукла" и она. Испоставило се да љубичасте наочаре нису за вид јер… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 11 минутајош 51 повезана

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 2 сатајош 16 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних