Повезане вести

Усвојена резолуција, Подгоричка скупштина ништавна

Усвојена резолуција, Подгоричка скупштина ништавна

РТС 30.11.2018
Посланици црногорског парламента, после вишечасовне дебате, усвојили су иза поноћи предлог резолуције владајуће већине са Демократском партијом социјалиста (ДПС) на челу, којом се одлуке Подгоричке скупштине из 1918. о… »
Брука и срамота у црној гори: Кидање веза са Србијом, Матију и Амфилохија изједначили са Хитлером!

Брука и срамота у црној гори: Кидање веза са Србијом, Матију и Амфилохија изједначили са Хитлером!

Вечерње новости 30.11.2018
Црногорски парламент усвојио је Резолуцију којом се одлуке донесене на Подгоричкој скупштини 1918. поништавају. ЦРНОГОРСКИ парламент усвојио је Резолуцију којом се одлуке донесене на Подгоричкој скупштини 1918. поништавају. После… »
Црна гора прекројила историју, срамна антисрпска хистерија! Усвојена резолуција, Подгоричка скупштина ништавна! (видео)

Црна гора прекројила историју, срамна антисрпска хистерија! Усвојена резолуција, Подгоричка скупштина ништавна! (видео)

Курир 30.11.2018
У гласању учествовао 61 посланик, 46 је било "за", 15 "против", а није било уздржаних. ПОДГОРИЦА - Посланици црногорског парламента, после вишечасовне дебате, усвојили су иза поноћи предлог резолуције владајуће већине на челу са… »
Усвојена Резолуција о Подгоричкој скупштини: Ђедови би се превртали у гробовима

Усвојена Резолуција о Подгоричкој скупштини: Ђедови би се превртали у гробовима

Спутник 30.11.2018
Нешто иза поноћи Скупштина Црне Горе, после целодневне жестоке расправе, усвојила је Резолуцију којом су одлуке Подгоричке скупштине из 1918. године проглашене ништавним. За је гласало 46 посланика из владајуће коалиције… »
"Ја бих Вучићу бомбу бачио!": Отворене претње у црногорској скупштини! Посланик ударио на српског председника! (видео)

"Ја бих Вучићу бомбу бачио!": Отворене претње у црногорској скупштини! Посланик ударио на српског председника! (видео)

Србија данас 30.11.2018
Током расправе у црногорском парламенту поједини посланици упутили су претње председнику Србије Александру Вучићу. Током данашње дебате у Скупштини Црне Горе посланик опозиционог Демократског фронта Бранко Радуловиц́ добацио је… »
"Ја бих Вучићу бомбу бачио": У црногорској Скупштини неслана шала на рачун председника Србије (видео)

"Ја бих Вучићу бомбу бачио": У црногорској Скупштини неслана шала на рачун председника Србије (видео)

Вечерње новости 29.11.2018
"Ви, неки опоненти овој резолуцији, идете по мишљење у Београд, код Александра Вучића, српске Владе, тамо је вам центар”, казао је Вуковић. Током данашње дебате у Скупштини Црне Горе посланик опозиционог Демократског фронта… »
Протест "никад више 1918.": „Дукљани” Подгоричку скупштину назвали “срамном издајом Црне Горе” (видео)

Протест "никад више 1918.": „Дукљани” Подгоричку скупштину назвали “срамном издајом Црне Горе” (видео)

Вечерње новости 29.11.2018
У Подгорици је одржана протестна шетња под слоганом "Никад више 1918", коју је организовала невладина организација "Дукљани" У Подгорици је одржана протестна шетња под слоганом "Никад више 1918", коју је организовала невладина… »

Вести дана »