Повезане вести

Био је дрогиран, а онда је устао и почео да песницама удара бебу: Застрашујућа исповест мајке која је гледала како јој муж…

Био је дрогиран, а онда је устао и почео да песницама удара бебу: Застрашујућа исповест мајке која је гледала како јој муж…

Курир 30.11.2018
Милена Ибраимовић, невенчана супруга Фердија Јашарија, осумњиченог да је насмрт претукао њихову петомесечну ћерку, каже да није смела да пријави мужа полицији, јер је претио да ће убити и њихово друго дете. Милена Ибраимовић… »
Притвор мушкарцу који је убио своју петомесечну бебу

Притвор мушкарцу који је убио своју петомесечну бебу

Блиц 30.11.2018
Виши суд у Београду одредио је данас притвор према Ј.Ф. (22) из Земуна, који се сумњичи да је на смрт пребио своју петомесечну ћерку. Беба је од задобијених повреда преминула у Земунској болници 23. септембра, а Ј.Ф. је ухапшен… »
Детаљи монструозног злочина у Земуну! Језиво признање оца: Изнервирао сам се што беба плаче, па сам је убио! Лагали да је…

Детаљи монструозног злочина у Земуну! Језиво признање оца: Изнервирао сам се што беба плаче, па сам је убио! Лагали да је…

Курир 30.11.2018
Ферди Јашари из Земуна ухапшен пошто је 23. новембра песницама насмрт претукао своју ћерку Леонору, стару пет месеци. Отац је после ћеркине сахране својој мајци рекао: "Крив сам, много се кајем" Ферди Јашари (22) из Земуна… »
"Мора да одговара, а казниће га и онај горе": Мајка монструма који је песницама убио своју бебу отворила душу

"Мора да одговара, а казниће га и онај горе": Мајка монструма који је песницама убио своју бебу отворила душу

Блиц 30.11.2018
Ферди Јашари (22) из Београда ухапшен је због сумње да је песницама убио своју петомесечну бебу, која је од тешких повреда преминула у Земунској болници. Стравично убиство петомесечне бебе догодило се пре седам дана, 23… »
Мајка пријавила сина за стравично убиство бебе: Рекли су јој да се мала Леонора разболела, али се пијаном оцу развезао језик

Мајка пријавила сина за стравично убиство бебе: Рекли су јој да се мала Леонора разболела, али се пијаном оцу развезао језик

Блиц 29.11.2018
Ферди Јашари (22) из Београда ухапшен је због сумње да је убио своју петомесечну ћеркицу Леонору задавши јој тешке повреде песницама од којих је несрећно дете преминуло у Земунској болници. Лисице су му стављене на руке након… »

Вести дана »