Povezane vesti
Marko, pa šta mi to radiš?! Dragana Mirković se uhvatila za glavu kad je čula ko je devojka njenog sina!
Kurir 30.11.2018
Dragana Mirković oduvek je bila otvorena i bez dlake na jeziku priča o svim dešavanjima u kući u Austriji. Tako je ovoga puta komentarisala odrastanje svoje dece, Marka i Manuele. - Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla… »
Uhvatila se za glavu: Dragana Mirković se šokirala kada je saznala ko je devojka njenog sina
Blic 30.11.2018
Dragana Mirković oduvek je bila otvorena i bez "dlake na jeziku" priča o svim dešavanjima u kući u Austriji. Tako je ovoga puta komentarisala odrastanje svoje dece, Marka i Manuele. Iako im je majka javna ličnost, oni ne vole da se eksponiraju u… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana