Povezane vesti

Dragana Mirković ne može da veruje sa kim je njen sin u vezi!

Dragana Mirković ne može da veruje sa kim je njen sin u vezi!

Svet plus 30.11.2018
Dragana Mirković sa poštovanjem priča o svojoj porodici, kao i svim dešavanjima u životu. Ovog puta ju je sin Marko neprijatno iznenadio odabirom svoje devojke. Dragana retko priča o životinma svoje dece Marka i Manuele, međutim ovog puta ju je… »
Marko, pa šta mi to radiš?! Dragana Mirković se uhvatila za glavu kad je čula ko je devojka njenog sina!

Marko, pa šta mi to radiš?! Dragana Mirković se uhvatila za glavu kad je čula ko je devojka njenog sina!

Kurir 30.11.2018
Dragana Mirković oduvek je bila otvorena i bez dlake na jeziku priča o svim dešavanjima u kući u Austriji. Tako je ovoga puta komentarisala odrastanje svoje dece, Marka i Manuele. - Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula… »
Uhvatila se za glavu: Dragana Mirković se šokirala kada je saznala ko je devojka njenog sina

Uhvatila se za glavu: Dragana Mirković se šokirala kada je saznala ko je devojka njenog sina

Blic 30.11.2018
Dragana Mirković oduvek je bila otvorena i bez "dlake na jeziku" priča o svim dešavanjima u kući u Austriji. Tako je ovoga puta komentarisala odrastanje svoje dece, Marka i Manuele. Iako im je majka javna ličnost, oni ne vole da se eksponiraju u… »

Vesti dana »