Povezane vesti
Skandal na suđenju Oriću! Jedan sudija se predomislio, drugi ustao protiv sramne presude - i nije bio sam!
Srbija danas 30.11.2018
Sudija Apelacionog veća Suda BiH Dragomir Vukoje danas iz protesta nije prisustvovao izricanju oslobađajuće presude ratnom komandantu Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću za ratne zločine nad Srbima na području Srebrenice i Bratunca. Vukoje je izdvojio… »
Naser Orić nije kriv: Oslobođen optužbi za ratni zločin u okolini Srebrenice
Sandžak press 30.11.2018
Apelaciono vijeće Suda BiH izreklo je danas oslobađajuću presudu Naseru Oriću i Sabahudinu Muhiću koji su se u ponovljenom postupku teretili za zločin nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca. Po drugi put Orić i Muhić su oslobođeni… »
Danas izricanje drugostepene presude Naseru Oriću
IndeksOnline 30.11.2018
SARAJEVO – Apelaciono veće Suda BiH danas bi trebalo da izrekne drugostepenu presudu komandantu Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku te vojske Sabahudinu Muhiću, nakon obnovljenog postupka za ratne zločine počinjene u Srebrenici 1992… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane