Povezane vesti

"Mala moja, ti u plavoj bluzi": Muzičar iz Hrvatske osuđen zbog ovog stiha upućenog policajki

"Mala moja, ti u plavoj bluzi": Muzičar iz Hrvatske osuđen zbog ovog stiha upućenog policajki

Telegraf 30.11.2018
Suđenje se ponavlja posle tri godine. Branimir Čolaković proglašen je krivim zbog pevanja bećarca policajki i moraće da plati oko 270 evra kazne. Kako Index.hr podseća, Čolaković, član HKUD-a Valpovo, optužen je da je na 2015. godine pesmom… »
Branimir pred policajkom zapevao bećarac, ali je zbog pesme gorko zažalio!

Branimir pred policajkom zapevao bećarac, ali je zbog pesme gorko zažalio!

Alo 30.11.2018
Branimir Čolaković bio je u povorci folkloraša kao član KUD-a iz Valpova, a policajka Iličić bila je zadužena za osiguravanje povorke. Iznenada je zapevao "a joj mala, ti u plavoj bluzi, skini gaće pa mi se nag..." Branimir Čolaković iz Valpova… »
Stihovi će ga ipak skupo koštati: Hrvat mora da plati ozbiljnu kaznu jer je policajki pevao provokativni bećarac

Stihovi će ga ipak skupo koštati: Hrvat mora da plati ozbiljnu kaznu jer je policajki pevao provokativni bećarac

Kurir 30.11.2018
Hrvat Branimir Čolaković proglašen je krivim zbog pevanja bećarca policajki i moraće da plati 2.000 kuna kazne (oko 270 evra). Podsetimo, Čolaković, član HKUD-a Valpovo, optužen je da je na jednoj manifestaciji 2015. godine bećarcem… »

Vesti dana »