Povezane vesti

Kome pretiš, kako te nije sramota? Platićeš mi za sve: Vesić i Đilas u "klinču" (foto)

Kome pretiš, kako te nije sramota? Platićeš mi za sve: Vesić i Đilas u "klinču" (foto)

Telegraf 30.11.2018
Verbalni sukob Vesića i Đilasa na sednici gradskog parlamenta. Početak zasedanja Skupštine grada Beograda danas je obeležio verbalni sukob zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, koji se… »
Skupština: Zašto više para ide privatnicima nego GSP-u

Skupština: Zašto više para ide privatnicima nego GSP-u

Mondo 30.11.2018
Današnju sednicu Skupštine grada obeležela je rasprava zamenika gradonačelnika Vesića i bivšeg gradonačelnika Đilasa o subvencijama za prevoz i građevinskim dozvolama. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija Šef odborničke grupe Saveza za… »
Vesić: Đilas mi pretio, unosio mi se u lice

Vesić: Đilas mi pretio, unosio mi se u lice

Mondo 30.11.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je šef odborničke grupe Savez za Srbiju Dragan Đilas danas u gradskom parlamentu bio vrlo nervozan, da mu se unosio u lice i pretio. Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Rekao mi je nemoj da mi se… »
Porez i izgrađeni kvadrati izazvali varnice između Đilasa i Vesića

Porez i izgrađeni kvadrati izazvali varnice između Đilasa i Vesića

Politika 30.11.2018
Sukob koji je umalo doveo do privremenog prekida sednice izazvale čarke između Dragana Đilasa, šefa odborničke grupe SzS i Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika. Saglasje vlasti i opozicije je nešto što se godinama retko viđa sednicama… »

Vesti dana »