Повезане вести

Коме претиш, како те није срамота? Платићеш ми за све: Весић и Ђилас у "клинчу" (фото)

Коме претиш, како те није срамота? Платићеш ми за све: Весић и Ђилас у "клинчу" (фото)

Телеграф 30.11.2018
Вербални сукоб Весића и Ђиласа на седници градског парламента. Почетак заседања Скупштине града Београда данас је обележио вербални сукоб заменика градоначелника Горана Весића и шефа одборничке групе Савеза за Србију Драгана… »
Скупштина: Зашто више пара иде приватницима него ГСП-у

Скупштина: Зашто више пара иде приватницима него ГСП-у

Мондо 30.11.2018
Данашњу седницу Скупштине града обележела је расправа заменика градоначелника Весића и бившег градоначелника Ђиласа о субвенцијама за превоз и грађевинским дозволама. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Илустрација Шеф одборничке… »
Весић: Ђилас ми претио, уносио ми се у лице

Весић: Ђилас ми претио, уносио ми се у лице

Мондо 30.11.2018
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да је шеф одборничке групе Савез за Србију Драган Ђилас данас у градском парламенту био врло нервозан, да му се уносио у лице и претио. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић "Рекао… »
Порез и изграђени квадрати изазвали варнице између Ђиласа и Весића

Порез и изграђени квадрати изазвали варнице између Ђиласа и Весића

Политика 30.11.2018
Сукоб који је умало довео до привременог прекида седнице изазвале чарке између Драгана Ђиласа, шефа одборничке групе СзС и Горана Весића, заменика градоначелника. Сагласје власти и опозиције је нешто што се годинама ретко виђа… »

Вести дана »