Povezane vesti
Nepoštenje ne stanuje u Humskoj, tražite krivce na drugoj adresi: Mirković se oglasio povodom najave istrage utakmice sa…
Telegraf 30.11.2018
"U nekim stvarima postoji zid ćutanja i tišine. Čini mi se da se to samo tiče Partizana, ta famozna utakmica koja se odigrala pre dve nedelje (Proleter - Radnički), to izgleda nikog ne interesuje, samo Partizan" Partizan se sprema za duel sa ekipom… »
Partizan o meču sa Vranjancima: Nepoštenja ima, ali ne u Humskoj video
OK radio 30.11.2018
Trener crno-belih Zoran Mirković oglasio se povodom indicija da je bilo mahinacija u meču između Partizana i Dinama iz Vranja u proteklom kolu Super lige Srbije. I u Humskoj se vodi polemika o poslednjem prvenstvenom meču koji su crno-beli na svom terenu… »
Vesti dana »

Svetislav Pešić progovorio o kritičarima: Uglavnom komentarišu oni neuspešni, koji nemaju kapaciteta
Euronews pre 14 minutajoš 9 povezanih

Armin Sinančević ostao ispao sa SP, pa poručio: "Da sam ušao u finale, bio sam spreman za mnogo više..."
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih

Razoran zemljogtres pogodio Rusiju: Proglašena opasnost od cunamija: Sve službe u stanju visoke pripravnosti, evo šta je naređeno građanima
Blic pre 14 minutajoš 6 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Kurir pre 39 minutajoš 5 povezanih