Повезане вести
Заев: Знам све детаље, открићу када дође време
Вести онлине 30.11.2018
Премијер Македоније Зоран Заев рекао је данас да зна све детаље и да је у потпуности информисан у вези истраге о одласку у Мађарску бившег премијера и председника опозиционе ВМРО-ДПМНЕ Николе Груевског. - Када дође време… »
Заев: Знам све детаље о бекству Груевског и горим од жеље да их откријем кад за то дође време!
Курир 30.11.2018
СКОПЉЕ - Премијер Македоније Зоран Заев рекао је данас да зна све детаље и да је у потпуности информисан у вези истраге о бекству бившег премијера и председника опозиционе ВМРО-ДПМНЕ Николе Груевског у Мађарску. "И ја и… »
Заев зна детаље о бијегу Груевског, али их не може рећи
Ал Јазеера 30.11.2018
Закон у Македонији налаже да, кад је на снази налог за хапшење, истрагу треба завршити и тек онда објавити резултате. Македонски премијер Зоран Заев каже да зна "све детаље" и да је у потпуности информиран у вези истраге о… »
Скопље истражује бекство Груевског, Заев већ све зна
РТС 30.11.2018
Тужилаштво у Скопљу покренуло је предистражне радње о бекству бившег премијера Николе Груевског, који је 11. новембра, преко Албаније, Црне Горе и Србије, побегао у Мађарску где је, у међувремену, добио политички азил. Премијер… »
Покренут предистражни поступак у случају бекства Груевског
Вести онлине 30.11.2018
Основно јавно тужилаштво за организовани криминал и корупцију покренуло је данас у Скопљу предистражни поступак у вези бекства бившег премијера Николе Груевског у Мађарску. У овом делу поступка прикупљени су снимци камера са… »
Вести дана »
Москва: Нема компромисне верзије америчког плана; Зеленски: Неће бити једноставних решења
РТС пре 2 минутајош 10 повезаних
Три жене и мушкарац повређени у судару; у два удеса повреде су задобиле четири особе
Ало пре 27 минутајош 7 повезаних
Данас местимично облачно, на планинама могућ слаб снег
Глас Западне Србије пре 2 минутајош 7 повезаних
Рајић о Селаковићу: Видели смо наставак циркуса који је смишљен на Андрићевом венцу, Вучић тако шаље поруку
Н1 Инфо пре 22 минутајош 1 повезана