Povezane vesti

Zaev: Znam sve detalje, otkriću kada dođe vreme

Zaev: Znam sve detalje, otkriću kada dođe vreme

Vesti online 30.11.2018
Premijer Makedonije Zoran Zaev rekao je danas da zna sve detalje i da je u potpunosti informisan u vezi istrage o odlasku u Mađarsku bivšeg premijera i predsednika opozicione VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog. - Kada dođe vreme ministar Spasovski i ja ćemo… »
Zaev: Znam sve detalje o bekstvu Gruevskog i gorim od želje da ih otkrijem kad za to dođe vreme!

Zaev: Znam sve detalje o bekstvu Gruevskog i gorim od želje da ih otkrijem kad za to dođe vreme!

Kurir 30.11.2018
SKOPLJE - Premijer Makedonije Zoran Zaev rekao je danas da zna sve detalje i da je u potpunosti informisan u vezi istrage o bekstvu bivšeg premijera i predsednika opozicione VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog u Mađarsku. "I ja i ministar policije Oliver… »
Zaev zna detalje o bijegu Gruevskog, ali ih ne može reći

Zaev zna detalje o bijegu Gruevskog, ali ih ne može reći

Al Jazeera 30.11.2018
Zakon u Makedoniji nalaže da, kad je na snazi nalog za hapšenje, istragu treba završiti i tek onda objaviti rezultate. Makedonski premijer Zoran Zaev kaže da zna "sve detalje" i da je u potpunosti informiran u vezi istrage o bijegu Nikole Gruevskog… »
Skoplje istražuje bekstvo Gruevskog, Zaev već sve zna

Skoplje istražuje bekstvo Gruevskog, Zaev već sve zna

RTS 30.11.2018
Tužilaštvo u Skoplju pokrenulo je predistražne radnje o bekstvu bivšeg premijera Nikole Gruevskog, koji je 11. novembra, preko Albanije, Crne Gore i Srbije, pobegao u Mađarsku gde je, u međuvremenu, dobio politički azil. Premijer Makedonije Zoran… »
Pokrenut predistražni postupak u slučaju bekstva Gruevskog

Pokrenut predistražni postupak u slučaju bekstva Gruevskog

Vesti online 30.11.2018
Osnovno javno tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju pokrenulo je danas u Skoplju predistražni postupak u vezi bekstva bivšeg premijera Nikole Gruevskog u Mađarsku. U ovom delu postupka prikupljeni su snimci kamera sa graničnih prelaza… »

Vesti dana »