Повезане вести

Блат: Милутинов је бесан

Блат: Милутинов је бесан

Вечерње новости 01.12.2018
Тренер Олимпијакоса коментарисао победу Израела против Србије: јесте ли видели мог сина? Скоро трипл-дабл у великој победи. ПОСЕБНО инспиративан у селекцији Израела у дуелу са Србијом био је Тамир Блат. Његов отац Дејвид Блат… »
Дејвид блат: Син ми је уништио Србију, а потом умало Милутинов мене! (видео)

Дејвид блат: Син ми је уништио Србију, а потом умало Милутинов мене! (видео)

Хот спорт 01.12.2018
Кошаркаши Олимпијакоса демолирали су синоћ Будућност у Евролиги 92:70, а на конференцији за новинаре било је приче о репрезентацији Србије. Наиме, син Дејвида Блата Тамир био је један од кључних играча у победи репрезентације… »
Дејвид Блат: ''Срби ће бити љути на мене, али нема везе...''

Дејвид Блат: ''Срби ће бити љути на мене, али нема везе...''

Спортске.нет 01.12.2018
Блате, што нам стајеш на муку? Јуче је био сјајан дан за Дејвида Блата. Све је почело неочекиваном победом Израела над Србијом у квалификацијама за Светско првенство (83-74), а један од најзапаженијих у победничкој екипи био је… »
„Орлови“ се још боре за Мундобаскет

„Орлови“ се још боре за Мундобаскет

Данас 30.11.2018
Србија изгубила у Тел Авиву од Израела у квалификацијама за Светско првенство у кошарци (83:74) Србија је испустила прву меч лопту за одлазак на Светско првенство у Кини 2019. године. „Орлови“ су у деветом колу квалификација за… »
Мицов погађао, Милано изгубио

Мицов погађао, Милано изгубио

Данас 30.11.2018
Жалгирис против Арманија остварио прву победу код куће у Евролиги Жалгирис је тек из шестог покушаја дошао до прве победе код куће у Евролиги. Екипа из Каунаса савладала је Армани Милано са 83:78 пред више од 13.000 навијача. За… »

Вести дана »