Povezane vesti
Blat: Milutinov je besan
Večernje novosti 01.12.2018
Trener Olimpijakosa komentarisao pobedu Izraela protiv Srbije: jeste li videli mog sina? Skoro tripl-dabl u velikoj pobedi. POSEBNO inspirativan u selekciji Izraela u duelu sa Srbijom bio je Tamir Blat. Njegov otac Dejvid Blat, trener Olimijakosa, dao je… »
Dejvid Blat: ''Srbi će biti ljuti na mene, ali nema veze...''
Sportske.net 01.12.2018
Blate, što nam staješ na muku? Juče je bio sjajan dan za Dejvida Blata. Sve je počelo neočekivanom pobedom Izraela nad Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (83-74), a jedan od najzapaženijih u pobedničkoj ekipi bio je Blatov sin Tamir… »
Dejvid blat: Sin mi je uništio Srbiju, a potom umalo Milutinov mene! (video)
Hot sport 01.12.2018
Košarkaši Olimpijakosa demolirali su sinoć Budućnost u Evroligi 92:70, a na konferenciji za novinare bilo je priče o reprezentaciji Srbije. Naime, sin Dejvida Blata Tamir bio je jedan od ključnih igrača u pobedi reprezentacije Izraela protiv Srbije… »
Micov pogađao, Milano izgubio
Danas 30.11.2018
Žalgiris protiv Armanija ostvario prvu pobedu kod kuće u Evroligi Žalgiris je tek iz šestog pokušaja došao do prve pobede kod kuće u Evroligi. Ekipa iz Kaunasa savladala je Armani Milano sa 83:78 pred više od 13.000 navijača. Za italijansku ekipu… »
„Orlovi“ se još bore za Mundobasket
Danas 30.11.2018
Srbija izgubila u Tel Avivu od Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u košarci (83:74) Srbija je ispustila prvu meč loptu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. „Orlovi“ su u devetom kolu kvalifikacija za Mundobasket u Tel… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana