Povezane vesti
Nataša Bekvalac priznala da su neka jutra za nju bila kobna: Kada popijem dešava se ovo, pa sam naučila lekciju!
Kurir 01.12.2018
Nataša Bekvalac kaže da je uvek vreme za ljubav. Na traumatične stvari koje su joj se desila u prošlosti danas se osvrće sa osmehom na licu. Pevačica je progovorila o najgorem pijanstvu, ali i situacijama kako se ponaša kada popije koju čašicu… »
Nataša Bekvalac surovo iskrena: "Naučila sam lekciju, kad popijem otmu mi telefon jer su neka jutra bila kobna za mene"…
Blic 01.12.2018
Nataša Bekvalac kaže da je uvek vreme za ljubav. Na traumatične stvari koje su joj se desila u prošlosti danas se osvrće sa osmehom na licu. Pevačica je progovorila o najgorem pijanstvu, ali i situacijama kako se ponaša kada popije koju čašicu… »
Vesti dana »
Potresno izricanje presude za masovno ubistvo u Malom Orašju i Duboni
Al Jazeera pre 54 minutajoš 99 povezanih
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, studenti BU demantovali da su im zahtevi ispunjeni, protest ispred RTS
N1 Info pre 54 minutajoš 53 povezane
Vlada Srbije počela sa objavljivanjem svih dokumenata koji se tiču pada nadstrešnice u Novom Sadu
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 2 satajoš 31 povezana