Povezane vesti
Zvezda zove navijače na Marakanu! Ko se odazove pozivu, ostaće zauvek upisan u istoriji kluba!
Telegraf 01.12.2018
Nedelja je važan dan za crveno-bele. Pozvao ih je poznati glumac Aleksandar Radojičić, zatim i trener Vladan Milojević, ali posebnu poruku za navijače pred meč sa Voždovcem imali su fudbaleri Crvene zvezde. Tačnjije, njih četvorica koji su se u… »
Jesmo li pravi navijači ili pomodarci Lige šampiona? Poznati glumac objavio emotivno zvezdaško pismo posle Napolija (foto)
Telegraf 01.12.2018
Bila je ovo pozivnica za superligaški fudbal... Poznati glumac Aleksandar Radojičić emotivno je doživeo gostovanje Crvene zvezde Napoliju. On je u društvu Viktora Savića ispratio meč Crvene zvezde protiv Napolija, a posebno ga je dirnula brojnost… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
U toku razgovori vrha Južne Koreje, nakon zahteva za opoziv predsednika Jun Suk Jeola
RTV pre 11 minutajoš 14 povezanih
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 41 minutajoš 12 povezanih
Makron: Ne verujem da će pasti vlada, Francuska je jaka zemlja sa stabilnim institucijama
NIN pre 59 minutajoš 11 povezanih