Повезане вести

Лавров: Меркелова и Макрон занемели пред Путином

Лавров: Меркелова и Макрон занемели пред Путином

Вести онлине 02.12.2018
"Председник Русије Владимир Путин је у Буенос Ајресу председнику Француске и немачкој канцеларки пренео свој став по питању Керчког инцидента, док се са турским председником сложио о увођењу демилитаризоване зоне у Сирији"… »
Путин: Нисам поставио предуслове за састанак с Трампом, са Порошенком не знам шта бих причао

Путин: Нисам поставио предуслове за састанак с Трампом, са Порошенком не знам шта бих причао

Вечерње новости 02.12.2018
"Нисам поставио ниједан предуслов, јер су питања о којима треба да разговарамо веома важна за нас и остатак света", рекао је Путин после самита Г20. Руски председник Владимир Путин изјавио је да није поставио предуслове за… »
Путин: Рекао сам Трампу у две речи шта мислим о инциденту у Керчком мореузу

Путин: Рекао сам Трампу у две речи шта мислим о инциденту у Керчком мореузу

Вести онлине 02.12.2018
Потребно је да Русија и САД воде дијалог о свим сложеним темама, укључујуц́и Споразум о ракетама средњег и малог домета и Споразум о неширењу нуклеарног наоружања. То је важно и за друге земље, рекао је председник Русије… »
"Нејасно о чему треба да причамо": Путин: Нисам против састанка с Порошенком, али је с њим тешко комуницирати

"Нејасно о чему треба да причамо": Путин: Нисам против састанка с Порошенком, али је с њим тешко комуницирати

Блиц 01.12.2018
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да није против састанка са украјинским председником Петром Порошенком, али да је са њим тешко комуницирати. - Што се тиче контаката на највишем нивоу, нисам против њих. Истина је… »

Вести дана »