Povezane vesti
Vajlder odbranio titulu: Fjuri najavio revanš
Večernje novosti 02.12.2018
Borio sam se sa depresiom, anksioznošću, razmišljao sam o samoubistvu, ali sam se vratio - poručio je Tajson. Odlukom sudija meč završen nerešenim rezultatom. Američki bokser Dionte Vajlder odbranio je titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji, u WBC… »
Boks: Vajlder odbranio WBC titulu protiv Tajsona Fjurija
Hot sport 02.12.2018
Američki bokser Dionte Vajlder odbranio je titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji, u WBC verziji, pošto je meč sa Britancem Tajsonom Fjurijem u Los Andjelesu završio nerešenim rezultatom. Meč u Los Andjelesu završen je u 12 rundi, a sudije su… »
Remi Fjurija i Vajldera, Britanac posle meča zapevao sa novinarima (VIDEO)
Vesti online 02.12.2018
U meču za titulu šampiona WBC teške kategorije viđen je remi između Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera, kojim je Amerikanac odbranio titulu. Britanski bokser Tajson Fjuri nije uspeo da osvoji titulu svetskog prvaka, pošto je njegov meč sa šampionom… »
Vajlder remijem odbranio titulu!
Mozzart sport 02.12.2018
Tajson Fjuri bio bolji u većem delu meča, ali je Diontajev napad u 12. rundi presudio. Uprkos svemu, mnogi preispituju odluku sudija. Šampionski meč u WBC kategoriji između Diontea Vajldera i Tajsona Fjurija završen je nerešeno posle bodovanja sudija, a… »
Šou, drama, nokdauni i na kraju još jedno razočarenje u teškaškom okršaju godine
Sportske.net 02.12.2018
Vajlder i Fjuri nisu razočarali, sudije, nažalost, ponovo jesu. Teškaški okršaj godine i druga najveća borba u 2018. (posle revanša Golovkina i Alvareza) ispunila je sva očekivanja: šampion Diontej Vajlder je pokazao da ima "dinamit" u pesnicama, a… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington bez pompe, za razliku od dočeka Putina na Aljasci
RTV pre 4 minutajoš 39 povezanih

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 18 minutajoš 31 povezana

„Gde smo ono stali?“: Objavljen večerašnji raspored protesta širom Srbije
Vreme pre 3 satajoš 10 povezanih

Novi skup pred sudom u 6h: Pravda kasni, sloboda ne sme da čeka
Luftika pre 23 minutajoš 44 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 43 minutajoš 23 povezane