Povezane vesti

Društvene mreže se usijale, tviteraši besni zbog Darka Lazića: Na naš račun se plaća lečenje, a on vozio pijan i…

Društvene mreže se usijale, tviteraši besni zbog Darka Lazića: Na naš račun se plaća lečenje, a on vozio pijan i…

Kurir 02.12.2018
Od kad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio, a pevač, sve što ga je snašlo, ali i proces njegovog oporavka neizbežna su tema o kojoj se priča u javnosti. Stiče se utisak da je najveći broj… »
Marina nasmejana sa darkom u banji: Lazićeva verenica podelila emotivnu fotku, a nazire se i trudnički stomačić! (foto)

Marina nasmejana sa darkom u banji: Lazićeva verenica podelila emotivnu fotku, a nazire se i trudnički stomačić! (foto)

Kurir 02.12.2018
Darkova verenica ne odvaja se od njega od kako je doživeo saobraćajnu nesreću, a sada je objavila zajedničku fotografiju iz banje gde je pevač smešten. Marina Gagić i Darko Lazić su podelili na Instagram selfi sa filterima i nasmejani pozirali… »
Zajednički selfi Darka i marine u banji: Ipak, svi gledaju u njen trudnički stomak (foto)

Zajednički selfi Darka i marine u banji: Ipak, svi gledaju u njen trudnički stomak (foto)

Večernje novosti 02.12.2018
Pevač Darko Lazić pre par dana napustio je bolnicu, a dalje lečenje nastavio je u banji u Mladenovcu, gde mu društvo svakodnevno pravi devojka Marina Gagić. Pevač Darko Lazić pre par dana napustio je bolnicu, a dalje lečenje nastavio je u banji u… »
"Svega se sećam, pogledao sam smrt u oči!"

"Svega se sećam, pogledao sam smrt u oči!"

Vesti online 02.12.2018
Pevač je izašao iz bolnice i trenutno se oporavlja u banji Selters, a prvi put se obratio medijima nakon užasne saobraćajne nesreće koju je jedva preživeo. Otkad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno… »
Darko odlučan da veri Marinu: Odredio je čak i tačan datum, a evo i koga je angažovao za prsten

Darko odlučan da veri Marinu: Odredio je čak i tačan datum, a evo i koga je angažovao za prsten

Blic 02.12.2018
Pevač Darko Lazić pre nego što je doživeo saobraćajnu nezgodu 23. oktobra odlučio je da veri svoju devojku Marinu Gagić. On je mislio da to bude uoči Nove Godine, ali je s obzirom na okolnosti koje su se dogodile, taj datum pomerio. Darko je pre… »
Prva fotografija Darka i marine iz banje: Osmehom pokazali koliko mu je bolje, a nazire se čak i trudnički stomak

Prva fotografija Darka i marine iz banje: Osmehom pokazali koliko mu je bolje, a nazire se čak i trudnički stomak

Blic 02.12.2018
Pevač Darko Lazić oporavlja se u banji u Mladenovcu, a društvo mu pravi devojka Marina Gagić koja je danas objavila i njihovu zajedničku fotografiju. Njih dvoje konačno provode vreme zajedno, a da u tome oboje uživaju otrkila je pevačeva devojka… »
Darko Lazić posle saobraćajne nezgode: Biću kao nov!

Darko Lazić posle saobraćajne nezgode: Biću kao nov!

Svet plus 02.12.2018
Pevač Darko Lazić posle saobraćajne nezgode koja se dogodila 23. oktobra prvi put je progovorio za medije. "Prezadovoljan sam i veća sam krenuo na vežbe. Biću kao nov!" Kakve je pouke izvukao Darko Lazić pevač koji je nedavno saznao da će postati… »
Darko Lazić prvi put o nesreći: Bogu hvala na drugoj šansi, ja jesam kriv

Darko Lazić prvi put o nesreći: Bogu hvala na drugoj šansi, ja jesam kriv

Večernje novosti 02.12.2018
Hvala Bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život, rekao je Lazić. Darko Lazić polako se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra. Nakon… »

Vesti dana »