Povezane vesti
Tramp: Si i ja sa Putinom da prekinemo trku u naoružanju
RTS 03.12.2018
Siguran sam da ćemo u jednom trenutku u budućnosti predsednik Kine Si Đinping i ja, zajedno sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, početi sa pregovorima o prekidu onoga što je postalo velika i nekontrolisana trka u naoružanju, poručio je na "Tviteru"… »
Tramp:Si, Putin i ja ćemo prekinuti trku u naoružavanju
Mondo 03.12.2018
"Siguran sam da ćemo u jednom trenutku u budućnosti predsednik Kine Si Đinping i ja, zajedno sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom početi sa pregovorima o prekidu onoga što je postalo velika i nekontrolisana trka u naoružanju". Foto: Beta/AP… »
Tramp: Razgovaraću sa Putinom i Sijem, ovo je ludost
Vesti online 03.12.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će u budućnosti o razvoju vojske razgovarati sa kolegama iz Kine i Rusije, u nadi da će se završiti trka u naoružanju. "Siguran sam da ćemo u budućnosti predsednik Kine Si Đinping i ja, zajedno sa ruskim… »
Trump: Veliki korak naprijed u trgovinskim odnosima s Kinom
Al Jazeera 03.12.2018
Trump i Xi Jinping dogovorili su primirje u trgovinskom ratu u subotu na marginama samita G20 u Buenos Airesu. Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je rekao da su Washington i Peking učinili veliki korak naprijed s obzirom na to da su se za… »
Trump o ograničavanju utrke u naoružanju
Slobodna Evropa 03.12.2018
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je “siguran” da će “u neko vrijeme u budućnosti” on, kineski predsjednik Xi Jinping i ruski predsjednik Vladimir Putin “početi razgovarati o smislenom zaustavljanju nekontrolirane utrke u naoružanju". Trump… »
Tramp pun planova: Vrlo dobre stvari će se dogoditi! Si, Putin i ja zaustavićemo ludilo!
Kurir 03.12.2018
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je u američko-kineskim odnosima proteklog vikenda učinjen veliki iskorak, pošto se s predsednikom Kine Sijem Đinpingom u Buenos Ajresu dogovorio o odlaganju uvođenja novih carina i pozvao Peking… »
Tramp najavio da Kina ukida carine na automobile uvezene iz SAD
Danas 03.12.2018
Kina će smanjiti i ukinuti carine na američke automobile, rekao je sinoć američki predsednik Donald Tramp. On je to izjavio dan pošto je s kineskim predsednikom Si Đinpingom dogovorio primirje na američko-kineskom trgovinskom ratu na radnoj večeri na… »
Trgovinski rat stavljen "na led"
Večernje novosti 03.12.2018
Deklaracija G-20 u senci dogovora SAD i Kine. Umesto viših carina, 90 dana za rešenje. DVODNEVNI samit grupe 20 industrijski razvijenih zemalja (G-20) sveta okončan je u Buenos Ajresu, ali vest koja je zasenila ceo skup stigla je po okončanju razgovora… »
Kina snižava carinu na automobile iz SAD-a
Al Jazeera 03.12.2018
Trgovinski rat između dvije velesile je utihnuo nakon sastanka u Argentini, uskoro razgovori o načinu rješavanja drugih problema. Kina je pristala smanjiti carine ispod dosadašnjih 40 posto na automobile proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama… »
Tramp: Kina će smanjiti carine na automobile iz SAD
RTV 03.12.2018
VAŠINGTON - Kina je pristala da "smanji i ukine" carine na automobile koji dolaze u Kinu iz SAD sa dosadašnjih 40 odsto, napisao je američki predsednik Donald Tramp na tviteru. Američki predsednik u svom tvitu nije pružio više detalja o tome, navodi… »
Tramp: Kina će smanjiti tarife na uvoz američkih automobila
Nova ekonomija 03.12.2018
Peking će "smanjiti i ukloniti" 40% tarifa koje stavlja na američke automobile uvezene u Kinu, rekao je američki predsednik Donald Trump. Kina nije komentarisala najavu predsednika Trumpa, koju je napisao na Tvitteru bez davanja detalja. Taj potez će… »
Tramp najavio da Kina ukida carine na automobile uvezene iz SAD
Slobodna Evropa 03.12.2018
Kina će smanjiti i ukinuti carine na američke automobile, rekao je sinoć američki predsednik Donald Tramp. On je to izjavio dan pošto je s kineskim predsednikom Si Đinpingom dogovorio primirje na američko-kineskom trgovinskom ratu na radnoj večeri na… »
Trump: Kina će smanjiti carine na uvoz američkih automobila
SEEbiz 03.12.2018
WASHINGTON - Kina je pristala smanjiti carine ispod dosadašnjih 40 posto na automobile proizvedene u SAD-u, rekao je američki predsjednik Donald Trump u nedjelju, nakon što je utihnuo trgovinski rat između dviju zemalja. Trump i kineski predsjednik Xi… »
Tramp: Peking saglasan da smanji tarife
Blic 03.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da se Kina saglasila da "ukloni i smanji" tarife na američke automobile na ispod 40 odsto, koliko trenutno Peking naplaćuje na vozila proizvedena u SAD. Dan nakon što su on i kineski predsednik Si Đinping pozvali… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv mladića iz Vršca zbog neovlašćenog držanja opojnih droga
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Sahrana ubijenog iranskog ajatolaha: Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu Aliju Hamneiju (foto)
Kurir pre 2 satajoš 68 povezanih
Zelenski razgovarao sa Trampom: Uloga SAD ključna za okončanje rata
Insajder pre 46 minutajoš 57 povezanih
"Svaka čast, mladi majstori": Srbija u finalu Mundobasketa, Sale Đorđević oduševljen reprezentacijom
Mondo pre 26 minutajoš 37 povezanih
Bio je 3. teniser sveta, pre par dana bio nadomak ispadanja iz 200, sada je glavna senzacija Vimbldona
Telegraf pre 41 minutajoš 24 povezane