Povezane vesti
"Nisam mrtav i zamenjen dvojnikom, ovo sam stvarno ja"
Vesti online 03.12.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari opovrgao je glasine da je umro i da je zamenjen dvojnikom, uveravajući sunarodnke da je živ i zdrav. "To sam zaista ja, uveravam vas", rekao je nigerijski predsednik u nesvakidašnjem obraćanju naciji, juče iz Poljske… »
Predsednik Nigerije demantovao da je mrtav
Radio 021 03.12.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari opovrgao je glasine da je umro i da je zamenjen dvojnikom, uveravajući sunarodnke da je živ i zdrav. "To sam zaista ja, uveravam vas", rekao je nigerijski predsednik u nesvakidašnjem obraćanju naciji, juče iz Poljske… »
"Da li ste to vi ili vaš: Klon?" Predsednik Nigerije morao da demantuje da nije mrtav, ali mu i dalje nisu verovali
Blic 03.12.2018
Predsjednik Nigerije, Muhamadu Buhari, odbacio je tvrdnje da je zapravo umro i da ga je na čelu države zamijenio klon, nazvavši te spekulacije "glupim glasinama". Buhari je na Tviter nalogu u nedjelju objavio da je o tome govorio tokom sastanka u… »
Vesti dana »

Mirnić: Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju; Nedimović: U Sremskoj Mitrovici 20. oktobra Dan žalosti
RTV pre 13 minutajoš 72 povezane

Ministarka Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvom biračkom spisku početkom novembra
Radio 021 pre 42 minutajoš 13 povezanih

Otkriveno šta je Zelenski pokazao Trampu: Cure informacije sa sudbonosnog sastanka u Beloj kući! Sve jasno ucrtano, to su glavne tačke pritiska na Putina
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Uživo Narodna skupština RS bira vršioca dužnosti entitetskog predsjednika
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 10 povezanih