Povezane vesti
"Nisam mrtav i zamenjen dvojnikom, ovo sam stvarno ja"
Vesti online 03.12.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari opovrgao je glasine da je umro i da je zamenjen dvojnikom, uveravajući sunarodnke da je živ i zdrav. "To sam zaista ja, uveravam vas", rekao je nigerijski predsednik u nesvakidašnjem obraćanju naciji, juče iz… »
Predsednik Nigerije demantovao da je mrtav
Radio 021 03.12.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari opovrgao je glasine da je umro i da je zamenjen dvojnikom, uveravajući sunarodnke da je živ i zdrav. "To sam zaista ja, uveravam vas", rekao je nigerijski predsednik u nesvakidašnjem obraćanju naciji, juče iz… »
"Da li ste to vi ili vaš: Klon?" Predsednik Nigerije morao da demantuje da nije mrtav, ali mu i dalje nisu verovali
Blic 03.12.2018
Predsjednik Nigerije, Muhamadu Buhari, odbacio je tvrdnje da je zapravo umro i da ga je na čelu države zamijenio klon, nazvavši te spekulacije "glupim glasinama". Buhari je na Tviter nalogu u nedjelju objavio da je o tome govorio tokom sastanka u… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana

Izveštaj Ekspertske grupe Univerziteta o dokumentaciji za nadstrešnicu: Ili nije objavljena ili je nema
Insajder pre 3 satajoš 1 povezana

Brnabić: Sutra glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju i ispunjenje 4. zahteva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Tramp pauzirao uvođenje carina: Izuzeće na robu iz Meksika i Kanade koju koristi automobilska industrija SAD
Kurir pre 43 minutajoš 2 povezane