Повезане вести
Орбан описао однос Мађарске и Хрватске: То је као кад се човеку забије трн у нокат
Курир 03.12.2018
Мађарски премијер Виктор Орбан описао је да је данас однос Мађарске и Хрватске као кад се човеку трн забије у нокат, пренели су хрватски медији. "Хрватски премијер није боравио код нас вец́ шест година, ја нисам био у Хрватској… »
Први Орбанов утисак у Хрватској: Као кад се човеку трн забије у нокат
Спутник 03.12.2018
Мађарски премијер Виктор Орбан описао је да је данас однос Мађарске и Хрватске као кад се човеку трн забије у нокат, преноси „Индекс“. „Хрватски премијер није боравио код нас већ шест година, ја нисам био у Хрватској седам… »
Орбан: Имамо горчину у устима због лошијих односа са Хрватском
Вечерње новости 03.12.2018
Мађарски премијер сматра да односи две државе нису у потпуности "без облака" Мађарски премијер Виктор Орбан описао је данас однос Мађарске и Хрватске као "кад се човеку трн забије у нокат", преноси Индекс.хр. Прочитајте још… »
Орбан у Хрватској: Имамо горчину у устима
РТС 03.12.2018
Мађарски премијер Виктор Орбан описао је однос Мађарске и Хрватске као "кад се човеку трн забије у нокат", преноси "Индекс". Виктор Орбан наводи да постоји одређена "горчина у устима", јер односи две државе нису у потпуности "без… »
Орбан у Хрватској:Имамо горчину у устима
Студио Б 03.12.2018
Мађарски премијер Виктор Орбан описао је данас однос Мађарске и Хрватске као „кад се човеку трн забије у нокат“, преноси Индекс.хр. (АП Пхото)Тањуг „Хрватски премијер није боравио код нас већ шест година, ја нисам био у Хрватској… »
Вести дана »

Трамп и Меланија се држе за руке, сви гледају у њено лице! Вилијам и Кејт их дочекали у Виндзору, а испред дворца шок призор (фото, видео)
Блиц пре 28 минутајош 32 повезане

Температура пада за 15 степени: Ристић најавио драстичну промену, хладни талас почиње овог датума
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних

„Био је више од фудбалера“: Ветерани Звезде се опростили од Дејана Миловановића, саопштење тера сузе на очи
Нова пре 33 минутајош 51 повезана

Студент Богдан Јовичић који штрајкује глађу 7 дана пребачен у болницу
Данас пре 53 минутајош 18 повезаних