Povezane vesti
Orban opisao odnos Mađarske i Hrvatske: To je kao kad se čoveku zabije trn u nokat
Kurir 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je da je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao kad se čoveku trn zabije u nokat, preneli su hrvatski mediji. "Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam… »
Prvi Orbanov utisak u Hrvatskoj: Kao kad se čoveku trn zabije u nokat
Sputnik 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je da je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao kad se čoveku trn zabije u nokat, prenosi „Indeks“. „Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam došao… »
Orban: Imamo gorčinu u ustima zbog lošijih odnosa sa Hrvatskom
Večernje novosti 03.12.2018
Mađarski premijer smatra da odnosi dve države nisu u potpunosti "bez oblaka" Mađarski premijer Viktor Orban opisao je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao "kad se čoveku trn zabije u nokat", prenosi Index.hr. Pročitajte još: "Hrvatski premijer nije… »
Orban u Hrvatskoj: Imamo gorčinu u ustima
RTS 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je odnos Mađarske i Hrvatske kao "kad se čoveku trn zabije u nokat", prenosi "Indeks". Viktor Orban navodi da postoji određena "gorčina u ustima", jer odnosi dve države nisu u potpunosti "bez oblaka". "Verovatno… »
Orban u Hrvatskoj:Imamo gorčinu u ustima
Studio B 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao „kad se čoveku trn zabije u nokat“, prenosi Index.hr. (AP Photo)Tanjug „Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina… »
Vesti dana »
Rhmz popalio alarme ranom zorom: Ovo je važno upozorenje za građane Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih