Povezane vesti
Orban opisao odnos Mađarske i Hrvatske: To je kao kad se čoveku zabije trn u nokat
Kurir 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je da je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao kad se čoveku trn zabije u nokat, preneli su hrvatski mediji. "Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam došao… »
Prvi Orbanov utisak u Hrvatskoj: Kao kad se čoveku trn zabije u nokat
Sputnik 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je da je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao kad se čoveku trn zabije u nokat, prenosi „Indeks“. „Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam došao u cilju… »
Orban: Imamo gorčinu u ustima zbog lošijih odnosa sa Hrvatskom
Večernje novosti 03.12.2018
Mađarski premijer smatra da odnosi dve države nisu u potpunosti "bez oblaka" Mađarski premijer Viktor Orban opisao je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao "kad se čoveku trn zabije u nokat", prenosi Index.hr. Pročitajte još: "Hrvatski premijer nije… »
Orban u Hrvatskoj: Imamo gorčinu u ustima
RTS 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je odnos Mađarske i Hrvatske kao "kad se čoveku trn zabije u nokat", prenosi "Indeks". Viktor Orban navodi da postoji određena "gorčina u ustima", jer odnosi dve države nisu u potpunosti "bez oblaka". "Verovatno je… »
Orban u Hrvatskoj:Imamo gorčinu u ustima
Studio B 03.12.2018
Mađarski premijer Viktor Orban opisao je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao „kad se čoveku trn zabije u nokat“, prenosi Index.hr. (AP Photo)Tanjug „Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam… »
Vesti dana »

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 27 minutajoš 31 povezana

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi počeo odsluženje petogodišnje zatvorske kazne
Beta pre 2 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Slovački sud doneo presudu: Muškarac koji je pucao na premijera Fica osuđen na 21 godinu zatvora
Danas pre 2 minutajoš 14 povezanih