Povezane vesti
Dončić: Vratiću se u Real
Vesti online 03.12.2018
Slovenački vunderkind izrazio je želju da se po zalasku karijere vrati u klub odakle je počela njegova, za sada, blistava karijera. - Uvek kažem da mi zaista nedostaju ljudi iz Madrida zato što je to istina. Svi igrači, fizioterapeuti, stručni štab… »
Luka Dončić: Nedostaju mi svi iz Reala, vratiću se u Madrid
Hot sport 03.12.2018
Novom izjavom mladi slovenački košarkaš je oduševio navijače Kraljevskog kluba. Luka Dončić je izjavio kako bi u jednom momentu svoje karijere voleo da se vrati u Real Madrid. Naravno, to je veoma daleko s obzirom da mu je tek prva sezona u NBA ligi i da… »
Dončić: Kada završim NBA karijeru, vratiću se u Real
Mozzart sport 03.12.2018
"Uvek kažem da mi zaista nedostaju ljudi iz Madrida" Luka Dončić je već impresionirao u NBA ligi, ali i dalje u glavi drži Real Madrid, klub koji ga je iznedrio. Zbog povrede kuka Dončić je propustio svoju prvu NBA utakmicu u subotu uveče. Luka je posle… »
Vesti dana »
Sutra u skupštini Srbije nastavak rasprave o amandmanima na izmene izbornih zakona
Serbian News Media pre 43 minutajoš 36 povezanih
Vladimir Putin stigao u Peking: Dočekao ga šef diplomatije Vang Ji, sutra razgovori sa Đinpingom
Euronews pre 52 minutajoš 42 povezane
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
Simić: Hapšenje 5 Srba pokušaj napada na srpski obrazovni i zdravstveni sektor na KiM
RTV pre 8 minutajoš 20 povezanih
Persijski zaliv na ivici nove eksplozije, da li "paks pakistana" može da zaseni američki mir na Bliskom istoku
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih