Povezane vesti
Šef MI6 upozorio Rusiju da ne potcjenjuje odlučnost Britanije
Al Jazeera 03.12.2018
Šef obavještajne službe poručio je državama koje bi namjeravala izmijeniti britanski način života da ne potcjenjuju britansku odlučnost, sredstva i saveznike. Šef britanske vanjske obavještajne službe MI6 Alex Younger u rijetkom je obraćanju… »
Šef MI6 upozorio Rusiju: Ne podcenjujte Veliku Britaniju!
Vesti online 03.12.2018
Šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6 Aleks Janger u retkom obraćanju javnosti upozorio je Rusiju da ne podcenjuje odlučnost Velike Britanije da upozori na zlonamerna ponašanja određenih država. U govoru na škotskom univerzitetu St… »
Šef MI6 upozorio Rusiju da ne podcjenjuje Veliku Britaniju
Slobodna Evropa 03.12.2018
Šef britanske vanjske obavještajne službe MI6 Alex Younger u rijetkom je obraćanju javnosti upozorio Rusiju da ne podcjenjuje odlučnost Velike Britanije da upozori na zlonamjerna ponašanja određenih država. U govoru na škotskom sveučilištu St… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 24 minutajoš 158 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Unija SPRS: Nastavlja se cirkularni štrajk, nema obustave rada u svim školama istovremeno
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih