Povezane vesti
"Ja sam najbolji turski igrač ikad!"
Vesti online 04.12.2018
Košarkaš Njujork Niksa Enes Kanter kaže da je bio uvređen što se nije našao na fotografiji "NBA Europe", posvećenoj najboljim turskim košarkašima u tom takmičenju, ali da je problem ubrzo rešen. "NBA Europe" je na svom Instagram profilu okačila… »
"Pacovi mali, Erdogan vas uplašio" (FOTO)
Vesti online 04.12.2018
Enes Kanter, turski košarkaš kurdskog porekla, odreagovao je burno na objavu NBA Evropa stranice na tviteru. Stranica je objavila sliku na kojoj su Džedi Osman, Ersan Iljasova i Furkan Korkmaz sa pitanjem ko je nabolji turski pojedinac u NBA. Centar… »
Vesti dana »

(BLOG) Prva hapšenja u Novom Pazaru: Stiže podrška iz cele zemlje, protesti i u drugim gradovima, incidenti u Kraljevu
N1 Info pre 7 minutajoš 81 povezana

VIDEO: Nakon skupa u kampusu najavljen protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu
Radio 021 pre 2 minutajoš 21 povezana

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 32 minutajoš 48 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane