Povezane vesti
Trump: Ako sporazum s Kinom nije moguć, zapamtite da sam ja 'carinik'
Al Jazeera 04.12.2018
Trump kaže da će njegovi savjetnici odlučiti je li 'stvaran sporazum' s Kinom moguć; ako nije, on ne odustaje od uvođenja carina. Američki predsjednik Donald Trump kazao je u utorak da će trgovinski sporazum s Kinom biti dogovoren ako je to moguće, no… »
Trump: Ako sporazum s Kinom nije moguć, zapamtite da sam ja "carinik"
SEEbiz 04.12.2018
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump rekao je u utorak da će se trgovinski sporazum s Kinom dogovoriti ako je to moguće, no ako dvije strane ne uspiju riješiti nesuglasice, on neće odustati od uvođenja carina. Trump je rekao da će njegovi… »
Tramp: Ako sporazum s Kinom nije moguć - ja sam čovek tarifa
Večernje novosti 04.12.2018
Predsednik SAD-a Donald Tramp podržao je mogućnost produženja 90-dnevnog trgovinskog primirja o kojem se dogovorio proteklog vikenda sa kineskim predsednikom Si Đinpingom. VAŠINGTON - Predsednik SAD-a Donald Tramp podržao je mogućnost produženja… »
Vesti dana »

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Oboren temperaturni rekord! Jul u Turskoj najtopliji u poslednjih 55 godina: Izmerena temperatura od 50,5 stepeni Celzijusa
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana