Povezane vesti

Dodik: Neću podržati NATO

Dodik: Neću podržati NATO

Vesti online 04.12.2018
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je, povodom najava da će BiH dobiti ponudu za Akcioni plan za članstvo u NATO, da neće podržati ništa što se tiče te vojne alijanse i da će se pridržavati rezolucije Narodne… »
Dodikova poruka NATO: Pridržavaću se rezolucije parlamenta Republike Srpske o vojnoj neutralnosti, a sve izvan toga, s moje…

Dodikova poruka NATO: Pridržavaću se rezolucije parlamenta Republike Srpske o vojnoj neutralnosti, a sve izvan toga, s moje…

Kurir 04.12.2018
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je, povodom najava da će BiH dobiti ponudu za Akcioni plan za članstvo u NATO, da neće podržati ništa što se tiče te vojne alijanse i da će se pridržavati rezolucije Narodne… »
Dodik NATO-u: Neću ništa podržati, pridržavam se rezolucije NS RS

Dodik NATO-u: Neću ništa podržati, pridržavam se rezolucije NS RS

Sputnik 04.12.2018
Povodom najava da će BiH dobiti ponudu za Akcioni plan za članstvo u NATO-u, predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da neće podržati ništa što se tiče te vojne alijanse i da će se pridržavati rezolucije… »
Dodik NATO-u: Neću podržati, pridržavam se rezolucije

Dodik NATO-u: Neću podržati, pridržavam se rezolucije

RTV 04.12.2018
SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je, povodom najava da će BiH dobiti ponudu za Akcioni plan za članstvo u NATO, da neće podržati ništa što se tiče te vojne alijanse i da će se pridržavati… »
Dodik: Pridržavam se stava o vojnoj neutralnosti BiH

Dodik: Pridržavam se stava o vojnoj neutralnosti BiH

Slobodna Evropa 04.12.2018
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da će se on u Predsjedništvu BiH pridržavati Rezolucije Skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti zemlje. "Sve izvan toga, s moje strane, neće biti podržano", rekao… »
Dodik o NATO: Pridržavaću se rezolucije Narodne skupštine RS o vojnoj neutralnosti BiH

Dodik o NATO: Pridržavaću se rezolucije Narodne skupštine RS o vojnoj neutralnosti BiH

Novi magazin 04.12.2018
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da će se on u Predsedništvu BiH pridržavati Rezolucije Skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti zemlje. "Sve izvan toga, s moje strane, neće biti podržano", rekao je… »

Vesti dana »