Povezane vesti

Premijera kralja petra prvog ispunila Sava centar do poslednjeg mesta: Publika ne krije oduševljenje! (kurir TV)

Premijera kralja petra prvog ispunila Sava centar do poslednjeg mesta: Publika ne krije oduševljenje! (kurir TV)

Kurir 05.12.2018
Dupke ispunjen Sava centar ogromnim aplauzom pozdravio je ekipu filma "Kralj Petar Prvi" nakon održane premijere. Dugogodišnji rad i strpljenje glavnog glumca i producenta Lazara Ristovskog se i te kako isplatilo. "Ono što ja želim i što smo mi… »
Šok! Film je završen jutros oko 7 sati! Lazar Ristovski otkriva: Ovo nije istorijska čitanka, to neka rade škole! (kurir…

Šok! Film je završen jutros oko 7 sati! Lazar Ristovski otkriva: Ovo nije istorijska čitanka, to neka rade škole! (kurir…

Kurir 05.12.2018
Lazar Ristovski, glavni glumac i producent filma "Kralj Petar Prvi", s nestrpljenjem je iščekivao trenutak kada će projekat na kom je radio više od sedam godina započeti svoj bioskopski život. "Ono što ja želim i što smo mi želeli kad smo… »
Ristovski s ponosom poveo ekipu na premijeru kralja petra prvog: Glumac pozdravljen ovacijama pred početak filmsko-istorijskog…

Ristovski s ponosom poveo ekipu na premijeru kralja petra prvog: Glumac pozdravljen ovacijama pred početak filmsko-istorijskog…

Kurir 05.12.2018
Premijera filma "Kralj Petar Prvi" zakazana je za 5. decembar i to na tri lokacije - u Kombank dvorani, Sava centru i Sinepleksu Ušće. Nakon toga, projekcije će se održati u svim većim gradovima u Srbiji. Ovo je možda i prvi igrani film u srpskoj… »
"Kralj Petar Prvi": Lekcija iz patriotizma

"Kralj Petar Prvi": Lekcija iz patriotizma

Večernje novosti 05.12.2018
U sredu uveče premijera istorijske drame "Kralj Petar Prvi" reditelja Petra Ristovskog. Uzunović: Ono što su ti ljudi činili je nemerljivo viteštvo i herojstvo. FILMSKO ostvarenje "Kralj Petar Prvi", reditelja Petra Ristovskog, imaće u sredu uveče… »
Ristovski: Filmski bukvar patriotizma

Ristovski: Filmski bukvar patriotizma

Dnevnik 05.12.2018
NOVI SAD: Istorijski filmski spektakl “Kralj Petar Prvi” reditelja Petra Ristovskog s Lazarom Ristovskim u naslovnoj ulozi premijerno će biti prikazan večeras u Beogradu, da bi već u četvrtak imala priliku da ga vidi i novosadska publika u… »
Više nema junaka koji bi poginuli za Srbiju! Petar Ristovski nikad iskreniji: O ocu Lazaru i nasledniku Slavka Štimca

Više nema junaka koji bi poginuli za Srbiju! Petar Ristovski nikad iskreniji: O ocu Lazaru i nasledniku Slavka Štimca

Kurir 05.12.2018
Film "Kralj Petar Prvi" premijerno će biti prikazan večeras u Beogradu, u velikoj sali Sava centra i u Kombank dvorani, a zbog velikog interesovanja iste večeri imaće po jednu projekciju i u bioskopu Sinepleks Ušće. Reditelj ovog ostvarenja Petar… »

Vesti dana »