Povezane vesti
Premijera kralja petra prvog ispunila Sava centar do poslednjeg mesta: Publika ne krije oduševljenje! (kurir TV)
Kurir 05.12.2018
Dupke ispunjen Sava centar ogromnim aplauzom pozdravio je ekipu filma "Kralj Petar Prvi" nakon održane premijere. Dugogodišnji rad i strpljenje glavnog glumca i producenta Lazara Ristovskog se i te kako isplatilo. "Ono što ja želim i što smo mi želelei… »
Šok! Film je završen jutros oko 7 sati! Lazar Ristovski otkriva: Ovo nije istorijska čitanka, to neka rade škole! (kurir TV)…
Kurir 05.12.2018
Lazar Ristovski, glavni glumac i producent filma "Kralj Petar Prvi", s nestrpljenjem je iščekivao trenutak kada će projekat na kom je radio više od sedam godina započeti svoj bioskopski život. "Ono što ja želim i što smo mi želeli kad smo snimali film… »
Ristovski s ponosom poveo ekipu na premijeru kralja petra prvog: Glumac pozdravljen ovacijama pred početak filmsko-istorijskog…
Kurir 05.12.2018
Premijera filma "Kralj Petar Prvi" zakazana je za 5. decembar i to na tri lokacije - u Kombank dvorani, Sava centru i Sinepleksu Ušće. Nakon toga, projekcije će se održati u svim većim gradovima u Srbiji. Ovo je možda i prvi igrani film u srpskoj… »
Ristovski: Filmski bukvar patriotizma
Dnevnik 05.12.2018
NOVI SAD: Istorijski filmski spektakl “Kralj Petar Prvi” reditelja Petra Ristovskog s Lazarom Ristovskim u naslovnoj ulozi premijerno će biti prikazan večeras u Beogradu, da bi već u četvrtak imala priliku da ga vidi i novosadska publika u Sinepleks… »
Više nema junaka koji bi poginuli za Srbiju! Petar Ristovski nikad iskreniji: O ocu Lazaru i nasledniku Slavka Štimca
Kurir 05.12.2018
Film "Kralj Petar Prvi" premijerno će biti prikazan večeras u Beogradu, u velikoj sali Sava centra i u Kombank dvorani, a zbog velikog interesovanja iste večeri imaće po jednu projekciju i u bioskopu Sinepleks Ušće. Reditelj ovog ostvarenja Petar… »
Vesti dana »
(BLOG) "Naše raskršće je jednostavno, tu nema mnogo dileme": U Nišu skup na poziv studenata
N1 Info pre 13 minutajoš 12 povezanih
ODIHR: Kampanja umerenog intenziteta, izrazito polarizovana; pripreme u skladu sa rokovima
RTS pre 2 satajoš 13 povezanih
U ruskom napadu na Zaporožje 20 poginulih, među kojima troje dece
N1 Info pre 13 minutajoš 76 povezanih
Ronaldu preti suspenzija do šest meseci, mogao bi da propusti važne utakmice reprezentacije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 21 povezana