Повезане вести

Наругао му се? Ево шта је Трамп поручио Макрону после одлагања повећања цене горива

Наругао му се? Ево шта је Трамп поручио Макрону после одлагања повећања цене горива

Правда 05.12.2018
Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да одлука председника Француске Емануела Макрона да одложи повећавање цена горива услед огромних протеста у земљи, оправдава и његову одлуку да се повуче из споразума о… »
Макрон попустио пред „жутим прслуцима”

Макрон попустио пред „жутим прслуцима”

Политика 05.12.2018
Социјални проблем решен онако како се у Француској одувек решавао, уступком владе, иако је председник обећавао супротно – да ће прекинути праксу капитулације пред захтевима улице. Француска влада је одлучила да на шест месеци… »
Јелисејска палата без коментара на Трампову ироничну поруку

Н1 Инфо 05.12.2018
Француско председништво саопштило је да неће одговарати на поруку америчког председника Доналда Трампа који је иронично коментарисао уступке власти Емануела Макрона покрету "Жути прслуци" о порезу на гориво. "Без коментара"… »

Нови магазин 05.12.2018
Француско председништво саопштило је данас да неће одговарати на поруку америчког председника Доналда Трампа који је иронично коментарисао уступке власти Емануела Макрона покрету "Жути прслуци" о порезу на гориво. "Без… »
Трумп се наругао Мацрону због протеста 'жутих прслука'

Трумп се наругао Мацрону због протеста 'жутих прслука'

Ал Јазеера 05.12.2018
Амерички предсједник је поново критизирао Паришки споразум о климатским промјенама, који је 'мањкав'. Амерички предсједник Доналд Трумп наругао се француском предсједнику Еммануелу Мацрону на Твиттеру због проблема с насилним… »
Трамп: Макронова одлука значи да је схватио...

Трамп: Макронова одлука значи да је схватио...

Вести онлине 05.12.2018
Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да одлука председника Француске Емануела Макрона да одложи повећавање цена горива услед огромних протеста у земљи, оправдава и његову одлуку да се повуче из споразума о… »
Трамп похвалио Макрона због одлуке о цени горива: То значи да је он схватио и да сам ја био у праву!

Трамп похвалио Макрона због одлуке о цени горива: То значи да је он схватио и да сам ја био у праву!

Курир 05.12.2018
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да одлука председника Француске Емануела Макрона да одложи повећавање цена горива због масовних протеста у земљи оправдава и његову одлуку да се повуче из споразума… »

Вести дана »