Повезане вести
Слоба јавно признао: Најсрећнији сам био онда када сам ушао у везу са Кијом! (ВИДЕО)
Вести онлине 05.12.2018
Слоба Радановић гостовао је у "Новом јутру" код Ирине Вукотић и Жике Николић и тада јавно признао да је насрећнији био када је ушао у везу са Кијом Коцкар. Певач се и додатако нове песме која се зове "Коцка", а он каже да се у… »
Слоба јавно признао: "Најсрећнији сам био кад сам ушао у везу са Кијом"
Блиц 05.12.2018
Певач Слоба Радановић јавно је признао да су му најсрећнији тренуци у животу били они када је упловио у везу са бившом супругом Кијом Коцкар. - Коцкао сам се у љубави, поготово у последњих годину, годину и по дана. Најсрећнији… »
Насрећнији сам био када сам се смувао са Кијом: Слоба Радановић признао у каквом је односу са бившом женом, а каже да није…
Курир 05.12.2018
Слоба Радановић не крије срећу што је његова нова песма постигла велики успех, а како сам каже, сконцентрисао се на каријеру. Ипак, поменуо је да је најсрећнији био када је ступио у везу са Кијом. Певач је признао да му је… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 4 минутајош 34 повезане
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топло и стабилно време до краја викенда
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Четворо чланова Савета РЕМ-а поднело оставке, тврде да је процес избора обесмишљен
Бета пре 4 минутајош 19 повезаних
Ревидирана Фискална стратегија за 2026: Поскупели и ЕКСПО и Национални стадион
Форбес пре 1 сатјош 11 повезаних
Драма у школи у Чачку: Ученик седмог разреда донео реплику метка у школу
Нова пре 1 сатјош 13 повезаних