Povezane vesti
Sloba javno priznao: Najsrećniji sam bio onda kada sam ušao u vezu sa Kijom! (VIDEO)
Vesti online 05.12.2018
Sloba Radanović gostovao je u "Novom jutru" kod Irine Vukotić i Žike Nikolić i tada javno priznao da je nasrećniji bio kada je ušao u vezu sa Kijom Kockar. Pevač se i dodatako nove pesme koja se zove "Kocka", a on kaže da se u ljubavi i te kako… »
Sloba javno priznao: "Najsrećniji sam bio kad sam ušao u vezu sa Kijom"
Blic 05.12.2018
Pevač Sloba Radanović javno je priznao da su mu najsrećniji trenuci u životu bili oni kada je uplovio u vezu sa bivšom suprugom Kijom Kockar. - Kockao sam se u ljubavi, pogotovo u poslednjih godinu, godinu i po dana. Najsrećniji sam bio pre nekih… »
Nasrećniji sam bio kada sam se smuvao sa Kijom: Sloba Radanović priznao u kakvom je odnosu sa bivšom ženom, a kaže da nije…
Kurir 05.12.2018
Sloba Radanović ne krije sreću što je njegova nova pesma postigla veliki uspeh, a kako sam kaže, skoncentrisao se na karijeru. Ipak, pomenuo je da je najsrećniji bio kada je stupio u vezu sa Kijom. Pevač je priznao da mu je najveseliji trenutak u… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Uefa žestoko kaznila Srbiju: Savez da plati 173 hiljade evra, a Piksiju upozorenje!
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane