Povezane vesti
Šta piše u Ajnštajnovom pismu o Bogu upravo prodatom za 2,9 miliona dolara
Noizz 05.12.2018
Pismo Alberta Ajnštajna iz 1954. u kojem sumira svoje mišljenje o Bogu prodato je na aukciji u Njujorku za gotovo 2,9 miliona dolara, nadmašivši očekivanja aukcijske kuće. "Ovo veoma iskreno, privatno pismo napisano je godinu dana pre smrti Ajnštajna i… »
Pismo u kome je Ajnštajn odbacio Boga prodato za basnoslovnu sumu (video)
Telegraf 05.12.2018
Ajnštajn je pismo napisao dok je živeo u Prinstonu, u državi Nju Džersi, kao odgovor na Gutkindovu knjigu iz 1952. godine. Pismo iz 1954. u kojem je Albert Ajnštajn odbacio reč Bog kao "proizvod ljudske slabosti" i u kojem govori o svom jevrejskom… »
Ajnštajnovo pismo o poimanju Boga prodato za 2,89 miliona dolara
IndeksOnline 05.12.2018
NJUJORK – Rukom napisano pismo Alberta Ajnštajna o njegovom poimanju Boga, religije i smisla života prodato je na aukciji u Njujorku za 2,89 miliona dolara, saopštila je kuća Kristi. To je rekordna cena za pismo dobitnika Nobelove nagrade za fiziku… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 2 satajoš 46 povezanih
"Biće uzbudljivo pred krcatim tribinama..." Trener Hoze Bordalas pred meč Partizan - Hetafe
Večernje novosti pre 1 satjoš 50 povezanih
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 7 minutajoš 28 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 2 satajoš 45 povezanih