Povezane vesti
"Lukas je dileja, sa mužem mi se sudi godinama": Marina Tucaković prokomentarisala odnos sa folkerom
Blic 05.12.2018
Najpoznatiji srpski tekstopisac pesama komercijalne muzike Marina Tucaković odlučila je da otkrije šta misli o Aci Lukasu, kome je napisala veliki broj hitova. Marina Tucaković je u jednom emisiji napomenula da joj saradnja sa Lukasom nikada ne pada… »
Lukas je dileja, a ja ne volim obične ljude! Karleuša mi dušu vadi: Marina Tucaković godinama sarađuje sa estradom, a sada…
Kurir 05.12.2018
Marina Tucaković progovorila je o svom poslu i ličnostima sa estrade sa kojima sarađuje, pa je priznala sa kim joj je najlakše, a sa kim najteže da radi. Tom prilikom pomenula je Jelenu Karleušu i Acu Lukasa. Ona godinama piše tekstove za poznate… »
Vesti dana »
Studenti i građani prave buku ispred RTS-a, javni servis izvestio o protestu u Dnevniku
Beta pre 37 minutajoš 24 povezane
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća” (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 105 povezanih
Manojlović: Po kom osnovu su dokumenta o stanici bila dostupna Vučiću, mora da bude saslušan
Novi magazin pre 2 satajoš 60 povezanih
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 2 satajoš 52 povezane