Povezane vesti
Američki psiho: Delovali su kao srećan par, dok nije izbo ženu nožem 123 puta! Lice joj je bilo neprepoznatljivo, a zločin je…
Kurir 05.12.2018
Metju Felps i Lorin Hjugelmajer bili su u braku godinu dana i delovalo je kao da su savršen mladi par. "Srećna sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž",- napisala je je Lorin na Fejsbuku. Imali su zajednička interesovanja, voleli iste filmove i želeli… »
Izbo je ženu nožem 123 puta, a onda pokušao da se izvuče uz najbesmisleniji izgovor na svetu
Blic 05.12.2018
Na društvenim mrežama delovalo je kao da Metju Felps i Lorin Hjugelmajer imaju savršen odnos. Bili su u braku godinu dana. - Blagoslovena sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž - napisala je je Lorin na Fejsbuku. Imali su zajednička interesovanja… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Uhapšen kragujevčanin: Pokušao da obije više bankomata, omeo ga alarm!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

I zvanično – piksi više nije selektor! Fss i Dragan Stojković sporazumno prekinuli saradnju, a on poručio: „Bila mi je čast i privilegija da vodim Srbiju“
Dnevnik pre 37 minutajoš 36 povezanih

Uživo Crvena zvezda - Real Madrid: Saša Obradović na velikom izazovu pred Delijama
Mondo pre 42 minutajoš 43 povezane