Povezane vesti
Američki psiho: Delovali su kao srećan par, dok nije izbo ženu nožem 123 puta! Lice joj je bilo neprepoznatljivo, a zločin je…
Kurir 05.12.2018
Metju Felps i Lorin Hjugelmajer bili su u braku godinu dana i delovalo je kao da su savršen mladi par. "Srećna sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž",- napisala je je Lorin na Fejsbuku. Imali su zajednička interesovanja, voleli iste filmove i želeli… »
Izbo je ženu nožem 123 puta, a onda pokušao da se izvuče uz najbesmisleniji izgovor na svetu
Blic 05.12.2018
Na društvenim mrežama delovalo je kao da Metju Felps i Lorin Hjugelmajer imaju savršen odnos. Bili su u braku godinu dana. - Blagoslovena sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž - napisala je je Lorin na Fejsbuku. Imali su zajednička interesovanja… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalca od 1. januara na 551 evro
Sandžak press pre 1 satjoš 38 povezanih

Saslušan osumnjičeni za proneveru! Zaposleni u Ministarstvu za rad na svoj račun prebacio skoro 3,5 miliona dinara, evo kako se branio u tužilaštvu!
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih