Повезане вести
Британски шпијун открио шта је радио током рата у Босни: Шеф МИ6 признао да није ни сањао шта ће доживети на балканском…
Курир 05.12.2018
Шеф британске обавештајне службе МИ6, Алекс Јангер, рекао је да је један од његових првих послова био "да се инфилтрира у организацију која је имала геноцидне намере у западном Балкану, средином деведесетих". Јангер није открио… »
Прљава мисија британске тајне службе: Шеф МИ–6 већ 25 година хоће да сруши Србију!
Србија данас 05.12.2018
Алекс Јангер открио је да му је први задатак био на простору Југославије током ратних сукоба деведесетих, а оно што је радио тада ради и сада, само са више позиције. Британски шпијуни деценијама вршљају по Балкану, а један од… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 38 минутајош 16 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 1 сатјош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 6 минутајош 13 повезаних