Nesreća: Pokošeni pešaci kod Umke!

Umka: Poginula dok je pretrčavala ulicu

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
U teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na Obrenovačkom putu kod Umke nastradala Svetlana K. (37). Teško povređen i muškarac S. M. (33), koji je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar
U TEŠKOJ saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na Obrenovačkom putu kod Umke, poginula je Svetlana K. (37), a muškarac S. M. (33) teško je povređen i prebačen na reanimaciju u Urgentni centar. Kako smo nezvanično saznali,... »

Kurir na licu mesta, teška nesreća kod umke, zatvoren saobraćaj ka Obrenovcu: Žena pešak poginula u blizini fabrike kartona, muškarac teško povređen (video)

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 sati na Obrenovačkom putu poginula je pešak Svetlana K. (37), a muškarac pešak S. M. (33) teško je povređen i prebačen na reanimaciju Urgentnog centra. - On je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar - kazali... »

Nesreća: Pokošeni pešaci kod Umke!

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
Žena je poginula, a muškarac je teško povređen kada je na njih naletelo putničko vozilo kod fabrike kartona "Umka". Saobraćaj ka Obrenovcu je obustavljen.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U nesreći oko pet sati ujutro poginula je žena pešak (37), a teško je povređen muškarac, takođe pešak, prenosi RTS. On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Obustavljen je saobraćaj od... »

Kod Umke poginula žena pešak, muškarac teško povređen

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD: Na Novom obrenovačkom putu u blizini Umke, rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena pešak, a muškarac je teško povređen, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Nesreća se dogodila oko 05.30 časova, kada je pešake, ženu i muškarca, udario automobil dok su prelazili put. Žena je preminula na licu mesta, dok je muškarac teško povređen i prevezen na reanimaciju Urgentnog... »

Žena poginula u udesu kod Umke

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
Žena je poginula, a muškarac je teško povređen u udesu jutros nešto pre pet časova na Novom obrenovačkom drumu kod Umke, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.
Agenciji Beta je rečeno da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, a da je muškarca nakon ukazane pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni centar. U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru kralja Aleksandra... »

Automobil pokosio pešake, poginula žena, muškarac teško povređen

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Automobil pokosio pešake, poginula žena, muškarac teško povređen
BEOGRAD - Na Novom obrenovačkom putu u blizini Umke, rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena pešak, a muškarac je teško povređen, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Nesreća se dogodila oko 05.30 časova, kada je pešake, ženu i muškarca, udario automobil dok su prelazili put. Žena je preminula na licu mesta, dok je muškarac teško povređen i prevezen na reanimaciju Urgentnog... »

Žena poginula u udesu kod Umke

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Žena je poginula, a muškarac je teško povređen u udesu oko pet časova na Novom obrenovačkom drumu kod Umke, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.
Agenciji Beta je rečeno da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, a da je muškarca nakon ukazane pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni... »

Pokosio pešake kod Umke, žena poginula, muškarac povređen

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Pokosio pešake kod Umke, žena poginula, muškarac povređen
Na Novom obrenovačkom putu u blizini Umke, rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena pešak, a muškarac je teško povređen.
Nesreća se dogodila oko 05.30 h, kada je pešake, ženu i muškarca, udario automobil dok su prelazili put. Žena je preminula na licu mesta, dok je muškarac teško povređen i prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Hitna pomoć je... »
©2019 Netmark d.o.o.