Sutra ujutro hladno, slab mraz

Sutra ujutro hladno, slab mraz

IndeksOnline četvrtak, 6. decembar 2018.
NOVI PAZAR – Sutra ujutro hladno sa slabim i umerenim mrazem. U toku dana suvo uz vise oblačnosti na severu i istoku Srbije, dok se na jugu i zapadu očekuju duži sunčani intervali. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -7 do -1 stepen, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni.... »

Danas hladno, ali vedro i sunčano u Kragujevcu

iKragujevac četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Međutim, lepo će sve izgledati kroz prozore ugrejanih stanova, ali za izlazak iz njih tražiće se koji džemper više jer je najavljeno hladno vreme.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod. U... »

Danas malo i umereno oblačno, temperatura do sedam stepeni

Studio B četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena.
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod. U Beogradu... »

Malo i umereno oblačno i suvo, najviša dnevna u NS oko 6°C

Moj Novi Sad četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0ºC, najviša dnevna od 3 do 7ºC. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički... »

Danas malo i umereno oblačno, temperatura do sedam stepeni

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 6. decembar 2018.
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna od 3 do 7 C. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je Republički... »

Kome ne smeta što je sunce "zubato" očekuje ga uživancija! Danas hladno, ali ne i tmurno

Telegraf četvrtak, 6. decembar 2018.
Umesto kišobrana, konačno da se "naoružamo" naočarima za sunce
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Međutim, lepo će sve izgledati kroz prozore ugrejanih stanova, ali za izlazak iz njih tražiće se koji džemper više jer je najavljeno... »
©2019 Netmark d.o.o.