Povezane vesti

Kija Kockar dobila još dva trofeja! Pokazala ožiljak od operacije!

Svet plus četvrtak, 6. decembar 2018.
Kija Kockar dobila još dva trofeja na valjevskom "Oskaru popularnosti", na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom i pokazala ožiljak od nedavne operacije.
Pobednica rijalitija "Zadruga" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama. Kija Kockar je veoma zadovoljna početkom svoje karijere: "Imam već... »

U slobinom zagrljaju došla na dodelu Oskara: Kija Kockar nosila duboki dekolte i ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima (video)

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Kija Kockar je odlikovana na valjevskom " Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja, a na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom pokazujući ožiljak od nedavne operacije na grudima. Naime, pobednica " Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne... »

Iznenadila: Kija Kockar ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Kija Kockar je u toku jučešranjeg dana odlikovana na valjevskom "Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja. Naime, pobednica "Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine ("Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama). - Imam već Beogradskog pobednika za... »
©2019 Netmark d.o.o.