Povezane vesti

Kija Kockar dobila još dva trofeja! Pokazala ožiljak od operacije!

Svet plus pre 9 dana
Kija Kockar dobila još dva trofeja na valjevskom "Oskaru popularnosti", na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom i pokazala ožiljak od nedavne operacije.
Pobednica rijalitija "Zadruga" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama. Kija Kockar je veoma zadovoljna početkom svoje karijere: "Imam već... »

U slobinom zagrljaju došla na dodelu Oskara: Kija Kockar nosila duboki dekolte i ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima (video)

Kurir pre 9 dana
Kija Kockar je odlikovana na valjevskom " Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja, a na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom pokazujući ožiljak od nedavne operacije na grudima. Naime, pobednica " Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne... »

Iznenadila: Kija Kockar ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima

Blic pre 9 dana
Kija Kockar je u toku jučešranjeg dana odlikovana na valjevskom "Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja. Naime, pobednica "Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine ("Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama). - Imam već Beogradskog pobednika za... »
©2018 Netmark d.o.o.