Повезане вести
Мајка негира да је сина избола ножем, тврди да се сам повредио
Нови магазин 06.12.2018
Држављанка Србије Марија Панчић која је у Црној Гори ухапшена под сумњом да је покушала да убије седмогодишњег сина, негирала је да је дете избола ножем и испричала да се сам повредио на стаклу, објавила је данас подгоричка… »
Српкиња осумњичена да је избола синчића (7) у црној гори све пориче: Затекла сам га у локви крви, сам се повредио!
Курир 06.12.2018
Држављанка Србије М. П. (40), пореклом из Ниша, негирала је јуче у Вишем државном тужилаштву у Подгорици да тешко ранила свог седмогодишњег сина. Њу терете за кривично дело тешко убиство у покушају, које се догодило прексиноћ… »
Мајка негира да је сина избола ножем
Мондо 06.12.2018
Српска држављанка М. П. (40) из Беле Паланке негирала да је сина избола ножем у Црној Гори и испричала да се он повредио на стаклу. Фото: МОНДО/Бојана Зимоњић Јелисавац Илустрација М.П. се терети за покушај убиства… »
Вести дана »
Не може да нам се понови исти сценарио два пута: Анђушић на опрезу пред меч са Босном и Херцеговином!
Хот спорт пре 47 минутајош 35 повезаних
АМСС: Мокри коловози и опасност од одрона на путевима у планинским деловима
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних
Тешка несрећа на ауто-путу "Милош Велики": Погинули беба и мушкарац, жена тешко повређена
Радио 021 пре 13 минутајош 54 повезане
Мали: Од сутра пензије веће за 12,2 одсто, испуњено обећање дато најстаријим грађанима
РТС пре 47 минутајош 13 повезаних