Povezane vesti
Majka negira da je sina izbola nožem, tvrdi da se sam povredio
Novi magazin 06.12.2018
Državljanka Srbije Marija Pančić koja je u Crnoj Gori uhapšena pod sumnjom da je pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, negirala je da je dete izbola nožem i ispričala da se sam povredio na staklu, objavila je danas podgorička štampa. Ona se… »
Srpkinja osumnjičena da je izbola sinčića (7) u crnoj gori sve poriče: Zatekla sam ga u lokvi krvi, sam se povredio!
Kurir 06.12.2018
Državljanka Srbije M. P. (40), poreklom iz Niša, negirala je juče u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici da teško ranila svog sedmogodišnjeg sina. Nju terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, koje se dogodilo preksinoć u… »
Majka negira da je sina izbola nožem
Mondo 06.12.2018
Srpska državljanka M. P. (40) iz Bele Palanke negirala da je sina izbola nožem u Crnoj Gori i ispričala da se on povredio na staklu. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija M.P. se tereti za pokušaj ubistva sedmogodišnjeg sina i danas će… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 15 minutajoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Od sjaja do očaja: Potop Zvezde u poslednjoj četvrtini u Istanbulu
Danas pre 15 minutajoš 2 povezane