Povezane vesti
Putin: Ako SAD napuste sporazum, i mi ćemo
Južne vesti 06.12.2018
EPA Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su optužbe SAD uvod u to da će Vašington napustiti sporazum Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će, ukoliko Vašington počne sa proizvodnjom raketa koje su zabranjene prema INF sporazumu, Moskva… »
Radio 021 06.12.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će Moskva razvijati zabranjene rakete ukoliko SAD izađu iz INF sporazuma. EPA Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su optužbe SAD uvod u to da će Vašington napustiti sporazum Ruski predsednik Vladimir… »
BBC News 06.12.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će Moskva razvijati zabranjene rakete ukoliko SAD izađu iz INF sporazuma. Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će, ukoliko Vašington počne sa proizvodnjom raketa koje su zabranjene prema INF… »
Vesti dana »
Otkrivamo kada stiže novi kišni talas sa pljuskovima i grmljavinom! Evo da li Srbiji ponovo prete jake oluje
Telegraf pre 18 minutajoš 29 povezanih
Nova licenca NIS-u bi osigurala da rafinerija digne rad na maksimum zbog manjeg uvoza
RTK pre 56 minutajoš 22 povezane
Do jeseni planirano rešavanje 320.000 zahteva za upis objekata u katastar
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 20 povezanih
Rubio o zahtevu Irana da kontroliše Ormuski moreuz: Opasan presedan koji ugrožava svetsku ekonomiju
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
STAV: Odbijanje Interpola dokaz političkog progona aktivista iz Novog Sada
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih