Povezane vesti
Putin: Ako SAD napuste sporazum, i mi ćemo
Južne vesti 06.12.2018
EPA Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su optužbe SAD uvod u to da će Vašington napustiti sporazum Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će, ukoliko Vašington počne sa proizvodnjom raketa koje su zabranjene prema INF sporazumu, Moskva… »
Radio 021 06.12.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će Moskva razvijati zabranjene rakete ukoliko SAD izađu iz INF sporazuma. EPA Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su optužbe SAD uvod u to da će Vašington napustiti sporazum Ruski predsednik Vladimir… »
BBC News 06.12.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će Moskva razvijati zabranjene rakete ukoliko SAD izađu iz INF sporazuma. Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je da će, ukoliko Vašington počne sa proizvodnjom raketa koje su zabranjene prema INF… »
Vesti dana »

Predmet vraćen tužilaštvu: Uklonjene prepreke da se nastavi istragu o padu nadstrešnice u Novom Sadu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Pucnjava u atinskom kafiću: Ranjeni turski državljanin i suprug vlasnice, napadač u bekstvu!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Potera kao iz filma: Policija uhapsila osumnjičenog nakon haosa u centru grada: Ukrao auto u Borči, pa u Takovskoj napravio karambol
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Janik Siner: „Na kraju dana nije važno kako pobeđuješ ili gubiš, već da razumeš gde si pogrešio i da radiš na tome“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana