Povezane vesti

Sadetin za rođendan Emine Jahović iskeširaće 10.000 evra i to nije sve

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati.
On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani. - Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u... »

Turski milijarder ne štedi na emini Jahović: Samo za rođendansku žurku u Beogradu daje 10.000 evra, ali to nije sve! U ponoć je čeka veliko iznenađenje, a evo gde im gradi velelepnu vilu

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati. On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji... »

Saden Emini pravi rođendansku proslavu u Beogradu

Tračara četvrtak, 6. decembar 2018.
Emina Jahović u januaru napuniće 37 godina, a veliku rođendansku žurku napraviće u Beogradu, što će finansirati njen izabranik Saden Saran. Kako saznaju domaći mediji, on je već sakupio čitav restoran u samom srcu Beograda, kako bi Emina rođendan proslavila sa svim prijateljima i saradnicima.... »

Dečko joj je široke ruke: Evo šta turski milijarder plaća Emini Jahović

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Bogati biznismen Sadetin Saran će ispuniti želju pevačice da u januaru glamurozno slavlje napravi u Srbiji, a da stvar bude još bolja, on će ga i finansirati. Kako je reč o jednom od ekskluzivnih restorana, biznismena će ovaj poklon koštati više hiljada evra. Srpska pevačica koja živi u Turskoj... »
©2019 Netmark d.o.o.