Povezane vesti

Policija ih zatekla na spavanju: Migranti provalili u privatnu kuću; Kod uhapšenih pronađene ukradene stvari (video)

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako policija u Bihaću budi migrante koje želi da izbaci iz kuće u koju su provalili
Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako policija u Bihaću budi migrante koje želi da izbaci iz kuće u koju su provalili. Bihaćka policija je reagovala nakon prijave da se u kući u vlasništvu M.O. nalaze... »

Migranti u Bihaću provalili u kuću i legli da spavaju, a onda je policija upala da ih budi: Ovaj video je postao hit na društvenim mrežama (video)

Telegraf četvrtak, 6. decembar 2018.
Migranti su zbunjeno gledali u policiju i nisu znali šta se dešava
Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako policija u Bihaću budi migrante koje želi da izbaci iz kuće u koju su provalili. Bihaćka policija je reagovala nakon prijave da se u kući u vlasništvu M.O. nalaze... »

Pojavio se snimak: Policija isteruje migrante iz kuće

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Pojavio se snimak: Policija isteruje migrante iz kuće
Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako policija u Bihaću budi migrante koje želi da izbaci iz kuće u koju su provalili.
Bihaćka policija je reagovala nakon prijave da se u kući u vlasništvu M.O. nalaze nepoznate osobe, preneo je Klix.ba. Dolaskom na adresu, policijski sluĹľbenici su unutar objekta zatekli A.Y. (19) iz Tunisa i... »

Migranti u Bihaću zauzeli privatnu kuću, policija ih terala (video)

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Bihać, i generalno Krajina, suočava se s velikom migrantskom krizom. Gotovo svakodnevno u ovaj deo BiH dolaze izbeglice koje se žele domoći zemalja Evropske unije. Tako je na društvenim mrežama procurio snimak na kojem se vide migranti koji su ušli u privatnu kuću, gde su spavali, ali i sklonili se... »

Migranti u bihaću zauzeli privatnu kuću, a onda je došla policija: Pogledajte urnebesni obračun! (video)

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Bihać, i generalno ta čitava oblast, suočavaju se s velikom migrantskom krizom, a u tom gradu su organizovani i protesti.
Gotovo svakodnevno dolaze izbeglice koje žele da se domognu zemalja Evropske unije. Tako je na društvenim mrežama procurio snimak na kom se vide migranti koji su ušli u privatnu kuću, gde su spavali, ali i sklonili se od oštre... »
©2019 Netmark d.o.o.