Rusija: Šta kad naše podmornice isplivaju kod SAD?

Rusija: Šta kad naše podmornice isplivaju kod SAD?

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
Ukoliko SAD pošalju vojne brodove u Crno more, moglo bi da se desi da ruske podmornice isplivaju ispred američke obale, poručio je zamenik predsedavajućeg Odbora Državne dume za odbranu Jurij Švitkin.
Foto: YouTube/printscreen/MilitaryZone On navodi da će Rusija na odgovarajući način odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova u Crnom moru. "Bez obzira odakle dolazi agresija ili provokacija, iz Ukrajine ili Amerike, nama to... »

Žestok odgovor rusa: Zaista ne bismo želeli da naše podmornice isplivaju na obali Amerike! ​Za nas je državna granica nedodirljiva!

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Rusija će odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije Jurij Švitkin.
"Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili provokativne akcije, iz Ukrajine ili iz Amerike, to nama nije bitno. Za nas je državna granica nedodirljiva. Odgovorićemo na adekvatan način. Zaista ne bih želeo da naše podmornice... »

Rusija: Šta ako naše podmornice isplivaju na obali Amerike

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Rusija: Šta ako naše podmornice isplivaju na obali Amerike
Rusija cĚ�e odgovoriti na mogucĚ�u pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajucĚ�eg odbora za odbranu Državne dume Rusije Jurij Švitkin.
„Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili provokativne akcije, iz Ukrajine ili iz Amerike, to nama nije bitno. Za nas je državna granica nedodirljiva. OdgovoricĚ�emo na adekvatan način. Zaista ne bih želeo da naše podmornice... »

Rusija: A šta ako naše podmornice isplivaju na obali Amerike

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
"Rusija će na odgovarajući način odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru", izjavio je zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije Jurij Švitkin.
- Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili provokativne akcije, iz Ukrajine ili iz Amerike, to nama nije bitno. Za nas je državna granica nedodirljiva. Odgovorićemo na odgovarajući način. Zaista ne bih želeo da naše... »

Posle američke provokacije: A šta ako naše (ruske) podmornice isplivaju na obali Amerike

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Rusija će na odgovarajući način odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije, Jurij Švitkin
Rusija će na odgovarajući način odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije, Jurij Švitkin. „Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili... »

Rusija najavljuje odgovor na moguću američku "posetu" Crnom moru

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
Rusija će na odgovarajući način odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije, Jurij Švitkin.
„Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili provokativne akcije, iz Ukrajine ili iz Amerike, to nama nije bitno. Za nas je državna granica nedodirljiva. Odgovorićemo na odgovarajući način. Zaista ne bih želeo da naše podmornice... »
©2019 Netmark d.o.o.