Sutra otvaranje prve fabrike u Majnd parku

Sutra otvaranje prve fabrike u Majnd parku

RT Kragujevac četvrtak, 6. decembar 2018.
U industrijskom kompleksu „Majnd park“, sutra se otvara prvi proizvodni pogon. Svečanom otvaranju nove fabrike prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da će u njemu raditi skoro 1.000 ljudi. Kako je naveo, u tom industrijskom kompleksu u Šumadiji će, u narednom periodu, biti... »

ZZŠ: Namera Vlade da pomogne Kragujevcu očigledna, ali lokalna vlast nesposobna

InfoKG četvrtak, 6. decembar 2018.
"Očigledna je namera Vlade Republike Srbije da pomogne gradu, ali ne postoji sposobnost onih koji ga vode. Cenu svega toga plaćaju Kragujevčani, koji žive sve lošije", stav je stranke Zajedno za Šumadiju koji iznose povodom sutrašnjeg otvaranja fabrike “AMM Manufacturing”, prve u okviru... »

Vučić otvara prvu fabriku u MIND parku

InfoKG četvrtak, 6. decembar 2018.
U okviru Industrijskog kompleksa “MIND park” u Kragujevcu, koji gradi kragujevačka kompanija "Milanović Industries Group – MIND Group", sutra će predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvoriti prvu fabriku, “AMM Manufacturing”. “Treba da otvorim velelepnu fabriku, gde će raditi gotovo 1.000... »

Otvara se prva fabrika u “MIND parku”

Ritam grada Kg četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanom otvaranju prve fabrike u industrijskom kompleksu “MIND Park” u Kragujevcu. Aleksandar Vučić je za Pink rekao da će u njoj raditi skoro 1.000 ljudi, ali nije otkrio o kojoj fabrici je reč. Kako je rekao, u tom industrijskom parku u... »

Vučić: Sutra otvaram velelepnu fabriku u Kragujevcu

iKragujevac četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra u Kragujevcu otvoriti prvu fabriku u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra u Kragujevcu otvoriti novu fabriku nemačkog Simensa u Srbiji. "Sutra idem u Kragujevac, treba da otvorim velelepnu fabriku u kojoj je divan čovek Milanović sa Simensom... »
©2019 Netmark d.o.o.